social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ορεξάτος ο Πανιώνιος, 3-1 τον Παναιγιάλειο

Ορεξάτος ο Πανιώνιος, 3-1 τον Παναιγιάλειο

Καλή εικόνα παρουσίασε ο Πανιώνιος στο φιλικό που προγραμμάτισε για να... καλύψει το κενό από την αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος και ικανοποίησε τους φιλάθλους του.

Στο στάδιο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. στη Ν. Σμύρνη οι κυανέρυθροι υποδέχθηκαν τον Παναιγιάλειο, του οποίου επιβλήθηκαν με 3-1.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Γεμιστός άνοιξε το σκορ μετά από γύρισμα του Γροντή (1-0), ενώ στο 11' ο Ιγνατίδης με ωραίο σουτ αξιοποίησε κάθετη πάσα του Γροντή για το 2-0. Στο 33' ο Γκίκας μείωσε σε 2-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ, με τον Γλυνό να γράφει το 3-1 στο 63' με σουτ έπειτα από ασίστ του Γεμιστού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Καλύβας, Ζούλιας, Διονέλλης, Στούπης, Μπρέγκου, Γροντής, Μπουρλάκης, Γεμιστός, Ιγνατίδης.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ξυγκόρος, Τσιμιδόπουλος, Παυλάκης, Πότσι, Γλυνός, Κουφουδάκης, Τσιμπόκας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Ι. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Μωραΐτης, Σακελλαρόπουλος, Μαυρόπουλος, Λουκάς, Κοτσόκολος, Σκούτας, Γκίκα, Μακρής.

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Τ. Παπαδόπουλος, Πατρώνης, Λιάτος, Βιλανάκης, Τσεκούρας, Ξυνός, Οικονόμου, Μαχαίρας, Βασίλτσης, Θεοφανόπουλος, Πλατυκώστας, Ταξιαρχόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35