social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική ισοπαλία για Φωστήρα και Περαμαϊκό (0-0)

Φιλική ισοπαλία για Φωστήρα και Περαμαϊκό (0-0)

Η αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος δεν... πτόησε τον Φωστήρα και τον Περαμαϊκό, οι οποίοι έδωσαν έναν δυνατό φιλικό αγώνα στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» του Ταύρου σήμερα (10/9) το απόγευμα.

Οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία, σε ένα ματς στο οποίο επικράτησαν οι μονομαχίες και το πάθος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν γκολ, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, κρατώντας στη μεγαλύτερη διάρκεια τους κιτρινόμαυρους μακριά από τα καρέ του Θεολόγη. Παρ' όλα αυτά, σε αυτό το διάστημα ο Φωστήρας είχε δύο δοκάρια από ισάριθμες στατικές φάσεις. Στο 55ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ ο Φιλιμέγκας είδε την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ, ενώ στο 75' ο Ζαχόπουλος με γυριστή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα να «τραντάξει» ξανά το οριζόντιο δοκάρι.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης (60' Καλούδης), Πεχλιβανίδης (60' Λαμπρίδης), Πατσατζόγλου, Τσατσαρής, Τσουβαλτσίδης (70' Ξενάκης), Παρασκευόπουλος (70' Αλέξης), Γάγγος (57' Ζαχόπουλος), Τζανουλίνο (70' Καραμπάγιας), Καλάτζα (70' Παλάτσιος), Γιαννιτσάνης (70' Νικολάου), Φιλιμέγκας (57' Καφτηράνης)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Τζιάτζιος, Βέσι, Μαρίνης, Καραγιαννίδης, Σερμάδι, Παναγιωτάκης, Μαχμουτάι, Ενίφουλ, Αμαραντίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Λάππας, Φιλιππούσης, Α. Ηλιόπουλος, Στ. Ηλιόπουλος, όπως και τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές

 


Σχετικά άρθρα

Πανιώνιος: Την Κυριακή πάμε στην Καλλιθέα για το 6Χ6 και δεν θα δώσουμε δικαίωμα αμφισβήτησης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από Κηφισιά

Ανδράλας: «Το ματς με τον ΑΟΑΝ χωρίς την βοήθεια του Θεού δεν γυρνούσε ποτέ» Ι «Όσο χρόνια και εάν π

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35