social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συλλυπητήρια από Παναργειακό για Τασσόπουλο

Συλλυπητήρια από Παναργειακό για Τασσόπουλο

Τα θερμά τους συλλυπητήρια θέλησαν να εκφράσουν δημοσίως οι άνθρωποι του Παναργειακού για τον χαμό του Κώστα Τασσόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε αθλητικογράφος, ο οποίος κάλυπτε τα δρώμενα στον τοπικό Τύπο της Αργολίδας για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Η ανακοίνωση των πράσινων αναφέρει:

«Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στα γήπεδα της Αργολίδας από διάφορες σκοπιές, τόσο τη δημοσιοογραφική για 30 και πλέον χρόνια, όσο και του προπονητή στον αγαπημένο του Πανιώνιο Δαλαμαναρας δεν είναι ποια κοντά μας. Ο Κώστας Τασσόπουλος έφυγε από την ζωή χθες Κυριακή αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας του νομού μας. Ο Κώστας είχε συνδέσει το όνομά του και με την ομάδα μας αφού την δεκαετία του ενενήντα ήταν ο άνθρωπος που ακολουθούσε τον Παναργειακό και μετέδιδε για την Αργειακή Ραδιοφωνία όλα τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, σε εποχές που δεν υπήρχε ίντερνετ και άμεση ενημέρωση ο Κώστας ήταν στη Ρόδο, στη Κρήτη, στο Περιστέρι, στα Γιάννενα, παντού! Μεγάλη του αγάπη ο Πανιώνιος, δεν δεχόταν κουβέντα για την ομάδα του. Η διοίκηση του Παναργειακού εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35