social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χαλαρά» ο ΑΟ Υπάτου, 6-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

«Χαλαρά» ο ΑΟ Υπάτου, 6-0 τον Ατρόμητο Πειραιά

Ύστερα από ένα παιχνίδι που δεν χωράει σε κριτική, ο ΑΟ Υπάτου επιβλήθηκε με 6-0 του ουραγού Ατρόμητου Πειραιά και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του.

Ενδεικτικό της άνεσης με την οποία οι Βοιωτοί έφτασαν στην επικράτηση είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν να προηγούνται με σκορ 5-0 από την ανάπαυλα. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ποτουρίδης ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Αρμένης για το 1-0, στο 8' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βαλμά σημείωσε το 2-0 και στο 25' ξανά ο Ποτουρίδης, αυτή τη φορά με πλασέ μετά από πάσα του Αρμένη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με το τρίτο προσωπικό του γκολ. Στο 35' ο Αλμπάνης με σουτ έκανε το 4-0 και τρία λεπτά μετά (38') πάλι ο Αλμπάνης με σουτ μετά από απόκρουση του Βάτσιου σε σουτ του Βαλμά έγραψε το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 53' ο Σταμάτης με σουτ.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Σερεβέτας-Μπόντζος (Αθηνών)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Χατζηγιαννάκης, Βαλμάς (46' Σταμάτης), Σταγάκης, Ροκάκης, Αρμένης, Γκίνο (46' Ντρούγκας), Μπούσης (55' Πολυμέρης), Δακτυλίδης, Ποτουρίδης (60' Παρασκευόπουλος), Τιάγκο (60' Κατσουρός), Αλμπάνης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Βάτσιος, Μαρκούσης, Ρηγόπουλος, Ατσάδες, Ρούστα, Αποστόλου (46' Σταθακόπουλος), Λέλος (75' Τάσης), Κωτσερίδης, Καφτηράνης (46' Αντωνιάδης), Ζορμπάς, Μπιλικαΐδης (82' Νακόλι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35