social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ομάδα που... δεν χάνει ο Εθνικός του Χαντέ!

Ομάδα που... δεν χάνει ο Εθνικός του Χαντέ!

Η πρόσληψή του είχε ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν «δύσει» το 2022, σε μία «κρίσιμη καμπή για τον Όμιλο», όπως ανέφερε η επίσημη ενημέρωση.

Η έως τότε πορεία του Εθνικού στο Πρωτάθλημα δημιουργούσε συναισθήματα που ακροβατούσαν ανάμεσα σε μία συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια, αλλά και σε μία υποβόσκουσα ανησυχία στην περίπτωση που τα αποτελέσματα δεν έρχονταν. Από τότε έχουν περάσει 14 μήνες και... εκ του αποτελέσματος προκύπτει ως συμπέρασμα ότι ο Εθνικός του Χαντέ... δεν χάνει! Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το διάστημα οι Πειραιώτες έχουν δώσει 53 επίσημους αγώνες και μόλις σε 4 έχουν υποστεί ήττα! Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι αυτές οι 4 ήττες έχουν σημειωθεί από 2 ομάδες του Ηρακλείου Κρήτης και, συγκεκριμένα, από τον Γιούχτα και τον Αλμυρό!

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου οι κυανόλευκοι έδωσαν 19 αγώνες σε επίπεδο Πρωταθλήματος και άλλους 2 αγώνες για το Κύπελλο Πειραιά. Στο Πρωτάθλημα υπέστησαν 2 ήττες και στο Κύπελλο έφτασαν μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου...

Στην τρέχουσα σεζόν ο Εθνικός έχει δώσει 25 αγώνες Πρωταθλήματος, 4 αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος και 3 αγώνες Κυπέλλου Πειραιά, μετρώντας μόλις 2 ήττες σε συνολικά 32 αγώνες! Ακριβώς τόσες, δηλαδή 32, είναι οι νίκες που έχει πετύχει ο Εθνικός με τον Βαγγέλη Χαντέ στην τεχνική του ηγεσία σε αυτούς τους 53 επίσημους αγώνες των τελευταίων 14 μηνών.

Οι αριθμοί μπορεί να μην λένε πάντα την αλήθεια, συνήθως όμως -και ειδικά όταν αναφέρονται σε μεγάλα χρονικά διαστήματα- είναι αποκαλυπτικοί των όσων καταγράφονται στο πεδίο.

 

Όσον αφορά στις ήττες που έχει υποστεί ο Εθνικός με τον Β. Χαντέ στον πάγκο του, με χρονική σειρά είναι οι παρακάτω:

15-02-2023: Εθνικός-Γιούχτας 1-2 (Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής)

12-04-2023: Αλμυρός-Εθνικός 2-1 (Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής)

15-11-2023: Εθνικός-Γιούχτας 1-2 (Κύπελλο Ελλάδος)

11-02-2024: Εθνικός-Αλμυρός 0-2 (Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής)


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35