social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έκλεισαν» με ισοπαλία Κόρινθος και ΑΟ Πυλίου (2-2)

«Έκλεισαν» με ισοπαλία Κόρινθος και ΑΟ Πυλίου (2-2)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις η Κόρινθος και ο ΑΟ Πυλίου στην τελευταία τους αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 2-2 για την τελευταία αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν ισάριθμες.

Με το... καλημέρα στο ματς (1') ο Ζαχαράκης σκόραρε με πλασέ από πλάγια θέση για το 1-0, όμως στο 8ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Εσαλέ έκλεψε την μπάλα, ντρίμπλαρε αντίπαλο αμυντικό και με ωραίο σουτ νίκησε τον Διασσινό (1-1). Στο 59' ο Γκουντρουμπής με σουτ στην κίνηση έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την «μπάρτσα» (2-1), όμως οι νησιώτες δεν το... έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν εκ νέου στο 92' με κοντινό πλασέ του Λάντζιου.

Διαιτητές: Θωμόγλου, Κρασώνης-Κωτσοβίλης (Αθηνών)

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Νούλας): Διασσινός, Χατζής (88' Κορωνιώτης), Ζεϊμπέκης, Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπανικολάου, Γκουντρουμπής, Γκίκας (83' Κουϊμελής), Παπουλής, Ροχάνο, Ζαχαράκης

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καζέλης (48' Ήλιος), Παπαναστασίου, Μούλας, Εσαλέ (63' Λάντζιος), Βουκομάνοβιτς, Μπρέμπος, Τσιτσεκίδης, Μεντής, Χατζηνικολάου, Τζανουλίνος, Αλιμερκάι (75' Τσατσακλάς).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35