social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κέρδισε την ένσταση ο Ατρόμητος Πειραιά Ι ΑΟΑΝ: Χάνει το ματς στα χαρτιά, -3  και πρόστιμο 500 ευρώ

Κέρδισε την ένσταση ο Ατρόμητος Πειραιά Ι ΑΟΑΝ: Χάνει το ματς στα χαρτιά, -3 και πρόστιμο 500 ευρώ

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στον βαθμολογικό πίνακα του 4ου ομίλου, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή, όπως αναμενόταν, την ένσταση που υπέβαλε ο Ατρόμητος Πειραιά εις βάρος του ΑΟΑΝ για καταστρατήγηση του κανονισμού περί της συμμετοχής «μικρών» στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Έτσι, η ομάδα της Κρήτης χάνει το παιχνίδι στα... χαρτιά, από τη συγκομιδή της αφαιρούνται επιπλέον τρεις βαθμοί, ενώ η ομάδα του Πειραιά παίρνει ένα... ανέλπιστο «τρίποντο». Η σχετική απόφαση αναφέρει ότι η Πειθαρχική Επιτροπή

«Δέχεται την ένσταση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ατρόμητος Πειραιά» κατά του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΟ Άγιος Νικόλαος».
Αναγνωρίζει ότι η αγωνιστική συμμετοχή του –αναγεγραμμένου στο Φ.Α.– αθλητή, Ranxha Josif, που δεν ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των 21 ετών, οι οποίοι πρέπει απαραιτήτως να δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες και να είναι γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003 αντίστοιχα για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-2023 και 2023-2024, στο διεξαχθέντα στις 07.12.2023 αγώνα μεταξύ των ομάδων «ΑΟ Άγιος Νικόλαος» και «Ατρόμητος Πειραιά», τυγχάνει αντικανονική.
Κατακυρώνει υπέρ του σωματείου με την επωνυμία «Ατρόμητος Πειραιά» τον προαναφερόμενο αγώνα με σκορ 3-0.
Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΟ Άγιος Νικόλαος», α) την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται και β) χρηματική ποινή ύψους 550 ευρώ». 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35