social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάγκας ο Εθνικός, άλωσε το Οικονομίδειο και προκρίθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας!

Μάγκας ο Εθνικός, άλωσε το Οικονομίδειο και προκρίθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας!

Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο στην επανάληψη ο Εθνικός απέδειξε ότι φέτος αποτελεί ομάδα αξιόλογη για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και επικράτησε με 0-2 του Ιαλυσού παίρνοντας το εισιτήριο για την τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης Χάρις σε γκολ του Μακρυγιάννη και Γεωργούση.

Ο Εθνικός μάλιστα εάν ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ απέναντι σε μια ομάδα νεανική που προσπάθησε να εκμεταλλετεί τον παράγοντα έδρα.

Στο 7' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Γιώργου έκανε το γύρισμα και ο Τζουανάκης που επιχείρησε το σουτ ανάγκασε τον Κούμπουλα σε δύσκολη επέμβαση. 

Στο 16' ο Εθνικός απειλεί όταν ο Αντωνίου έκανε το σουτ με τον Καραγεώργη να κάνει σωτήριο τάκλιν. 

Στο 23' οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία όταν ο Πολύζος έκανε το σουτ, όμως ο Τσιγάρος μπλόκαρε. 

Στο 70' έγινε το 0-1 όταν ο Γεωργούσης τροφοδότησε τον Μακρυγιάννη και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 0-1. 

Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ κλείδωσαν τη νίκη στο 82' όταν ο Μακρυγιάννης με τρομερή μπαλιά βρήκε τον Γεωργούση και ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2. 

ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης) Τσιγαρος, Πανος (85' Πιπέρης), Καραγεωργης (75' Σάββας), Γιωργου , Γεωργακόπουλος (75' Τερζίου), Αθανασίου, Κατσούκης, Πατσίλης, Βλαχάβας, Τζουανάκης, Χατζηνικόλας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές) Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης (83' Κουτσοποδιώτης), Χρούστινετς, Μαλάι (74' Μπουτσικάρης), Ντινιωτάκης, Πολύζος, Γεωργούσης (83' Κυριαζής), Μακρυγιάννης (88' Τσιαβος), Αντωνίου (74' Θεοδώρου).


Σχετικά άρθρα

Γ' Εθνική: Την 1η Σεπτεμβρίου η προθεσμία για τις συμμετοχές

ΠΟ Ατσαλένιου: Σημαντικές απουσίες ενόψει Εθνικού

Ραγδαίες εξελίξεις στον Εθνικό: Τέλος ο Καλύβας!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35