social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Κύπελλο Ελλάδας ο Αστέρας Καισαριανής

Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Κύπελλο Ελλάδας ο Αστέρας Καισαριανής

Ήταν η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού και το έδειξε με κάθε τρόπο και σε κάθε του ευκαιρία. Ο Αστέρας Καισαριανης πάλεψε όμως η ανωτερότητα του Πανσερραϊκού ήταν εμφανής στον αγωνιστικό χώρο του Μιχάλη Κρητικόπουλος και με τη νικη με 2-0 προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας σαφώς πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους συγκριτικά με τα ματς της Stoiximan Super League, είχαν εξ αρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων και μάλιστα από νωρίς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με κορυφαία αυτή του Μασκανάκη στο 12’, όταν το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ.

Στο 40’ και πάλι από ενέργεια του Μασκανάκη, ο Μπαΐροβιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έσπρωξε προς τα δίχτυα, αλλά ο Σταμούλης ήταν αυτός που επί της γραμμής κατάφερε να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας της ομάδας του.

Τελικά, ο πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου, ο Μασκανάκης στο 42’ τα έκανε όλα σωστά, αφού πρόλαβε την έξοδο που Μιχελή και αφού τον ξεπέρασε έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και κατόπιν στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Καισαριανής μην έχοντας πλέον τίποτα να χάσει, μπήκε πιο ζωηρά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μέχρι εκεί. Σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, ο Πανσερραϊκός έδειχνε ότι έχει περισσότερες δυνάμεις και μεγαλύτερη δύναμη και κατάφερνε να διαχειρίζεται τον ενθουσιασμό του Αστέρα.

Μάλιστα, η πλάστιγγα έγειρε ακόμα περισσότερο προς την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, διότι ο Ουρουγουανός προπονητής πέρασε στο ματς ξεκούραστους και ποιοτικούς παίκτες όπως ο Άλεξιτς, ο Μούργος, ο Χατζηστραβός και ο Δεληγιαννίδης και φαινόταν ότι το 0-2 ήταν θέμα χρόνου. Αρχικά, στο 75’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, ο Μασκανάκης και πάλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και τελικά το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 84’.

O Δεληγιαννίδης με το αριστερό βρήκε τον Άλεξιτς που έπιασε την κεφαλιά, ο Μιχελής υποχρεώθηκε σε σπουδαία επέμβαση, αλλά ο επιθετικός της ομάδας των Σερρών πήρε το ριμπάουντ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής: Μιχελής, Σμυρνάκης (88’ Χασιώτης), Λεβέντης (88’ Μαχαίρας), Μαρακγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Ρέντζης (72’ Αμπντέλ Ραχήμ), Τζέλη (72’ Ψαραδέλης), Παληγεώργος, Σταμούλης, Σαπαλίδης

Πανσερραϊκός: Κατσικάς, Ντανκερλούι (64’ Δεληγιαννίδης), Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Τσαγκαλίδης, Θυμιάνης (78’ λ.τ. Στάικος), Μορέιρα, Μασκανάκης, Σοφιανός (64’ Χατζηστραβός), Μπαϊροβιτς (64’ Άλεξιτς), Τομάς (74’ Μούργος)


Σχετικά άρθρα

Τσαμόπουλος: Αυτή τη στιγμή η ομάδα κρίνεται και από την εικόνα της (vid)

Αστέρας Καισαριανής: Σύνθημα νίκης από Θοδωρή Θεοδωράκη ενόψει ντέρμπι

Δεν σταματάει πουθενά ο Αστέρας Καισαριανής, 1-5 τον Άγιο Θωμά στο Γουδί

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35