social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Τριανταφύλλου στα Γλυκά Νερά - «Δουλέψαμε σκληρά για την ομάδα»

Τέλος ο Τριανταφύλλου στα Γλυκά Νερά - «Δουλέψαμε σκληρά για την ομάδα»

Η ήττα από τον Θησέα Ν. Μάκρης (3-2) για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ σήμανε και το φινάλε στη συνεργασία του ΑΟ Γλυκών Νερών με τον Ηλία Τριανταφύλλου.

Η διοίκηση των «μπλε» αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή, με τον έμπειρο προπονητή να σημειώνει, μέσα από ανάρτησή του στο φέισμπουκ, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του εργάστηκαν σκληρά για την καλύτερη δυνατή εικόνα της ομάδας. Αναλυτικά:

«Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μου αναλογεί για την μη αναμενομένη πορεία της ομάδας των Α.Ο Γλυκων Νερών κατανοώ και σέβομαι την απόφαση της διοίκησης για την απομάκρυνση μου από την ομαδα. Θέλω να ευχαριστησω τον πρόεδρο Γιώργο Δρούγκα για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω σε αυτό το ιστορικο σωματείο. Να εκδηλώσω την ευγνωμοσύνη μου στους γενικούς αρχηγους Δημήτρη Γαζή και Κώστα Χριστοδούλου για την καθημερινή τέλεια συνεργασία που είχαμε μέσα και έξω απο το γήπεδο. Είμαι σίγουρος Κύριοι ότι μια δυνατή φιλία ξεκίνησε. Να εκφράσω την άποψη μου για τους έταιρους συνεργάτες μου Τουτάπα Τουτράκα (φυσικοθεραπευτής) και Κώστα Δεληγιάννη (γυμναστής) ότι είστε επαγγελματίες στη δουλειά σας. Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη συνεργασία μας πιστεύοντας ότι κατάφερα σε αυτό το χρονικό διάστημα να τους βοηθήσω να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές αλλά και άνθρωποι. Φεύγω γνωρίζοντας ότι εγώ και ο συνεργάτης μου Δημήτρης Αλεξόπουλος δουλέψαμε σκληρά για την καλύτερη εικόνα της ομάδας. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει την επιτυχία που της αξίζει! Έκανα μόνο φίλους και είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναπούμε. Καλή συνέχεια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35