social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπιασε τετράδα ο Παλληνιακός (2-1 την Τριγλία Ραφήνας)

Έπιασε τετράδα ο Παλληνιακός (2-1 την Τριγλία Ραφήνας)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πσνηγύρισε ο Παλληνιακός και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Παρασκευαΐδη υποδέχθηκε στο γήπεδο ΑΚ Παλλήνης την Τριγλία Ραφήνας, της οποίας επικράτησε με 2-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν να προηγούνται με δύο γκολ διαφορά στο πρώτο εικοσάλεπτο. Στο 8ο λεπτό ο Κυριόπουλος αξιοποίησε ασίστ του Καραμπιέτ με σουτ από πλάγια θέση για το 1-0, ενώ στο 20' ο Παναγιώτου εκμεταλλεύτηκε λάθος του γκολκίπερ Αγγελόπουλου και σκόραρε με πλασέ για το 2-0. Ο Παλληνιακός ήλεγχε το παιχνίδι, όμως στο 67ο λεπτό αποβλήθηκε ο Παναγιώτου με δύο αλλεπάλληλες κίτρινες κάρτες, πρώτα για φάουλ κι ακολούθως για διαμαρτυρία. Η Τριγλία μπήκε απρόσμενα στο ματς και, μάλιστα, στο 81ο λεπτό μείωσε σε 2-1 χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Κουσούλης με προσωπική ενέργεια και πλασέ (2-1). Ωστόσο, η προσπάθειά της δεν είχε συνέχεια και, έτσι, η ομάδα της Παλλήνης πήρε το «τρίποντο».

Διαιτητές: Δραγάτης, Τσελεπίδης-Γκούβας

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Καραμπιέτ, Κούσης, Ελ Γκαμάλ Κοντογιάννης, Μαυράκης, Παναγιώτου, Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Λουκόπουλος, Μασκάι (51' Χρήστου

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Αγγελόπουλος, Δελαπόρτας (76' Σεχιτάι), Δαμκαλής (46' Μανωλιάς), Κουμουτσέας (90' Μυλόβας), Παπαδόπουλος, Λυκουρόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Μπακόπουλος), Ψαρρής, Μπανιάς, Άλλκια (46' Πράπας), Κουσούλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35