social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος στην κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας (4-1 τον Αήττητο Σπάτων)

Μόνος στην κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας (4-1 τον Αήττητο Σπάτων)

Η ολοκλήρωση της πέμπτης στροφής του Πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑΝΑ βρίσκει τον Κεραυνό Κερατέας να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής!

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-1 του Αήττητου Σπάτων και έγινε η μόνη με πέντε νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, αφού την ίδια ώρα ο ΠΑΟ Κορωπί είχε απώλεια βαθμών κόντρα στον Παλληνιακό.

Πρωταγωνιστής για τον Κεραυνός ήταν ο Σαχσανίδης ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, δείχνοντας ότι είναι σε δαιμονιώδη φόρμα.

Στο 31ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-0), ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε και προσπάθεια στο δοκάρι. Στο 56' ο Σαχσανίδης «χτύπησε» πάλι και με πλασέ σημείωσε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με εύστοχο πέναλτι του Σπανού στο 64' (2-1). Ο Σαχσανίδης σκόραρε ξανά στο 68' με ωραίο στοπάρισμα και σουτ για το 3-1, ενώ στο 87' ο Καπαματζιάν ακολούθησε τη φάση μετά την απόκρουση του Καλούδη και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Σταύρου, Αλεξόπουλος-Παπαδιώτης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (46' Κοκκινάκης), Πιέτρι (74' Τζαβάρας), Ρέτζο, Μπουγιούκος, Καπαματζιάν, Τραγουστής (46' Βαγγέλη), Παπασπύρος, Σαχσανίδης, Μπουντόπουλος (74' Κρητικός), Σουλελές (81' Βαγγέλης)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάνος Χωριανόπουλος): Καλούδης, Τσουχλαράκης, Τσιαχματιώτης (80' Φράγκου), Κουβαράς, Μουρούτης, Καραγιάννης, Τσίτσι (68' Αβντίου), Νταής, Λύγκος, Σπανός, Χοτζάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35