social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κλειδώνει» τη σωτηρία ο ΑΟ Ατλαντίς (1-0 στα Γλυκά Νερά)

«Κλειδώνει» τη σωτηρία ο ΑΟ Ατλαντίς (1-0 στα Γλυκά Νερά)

Με ένα σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα ο ΑΟ Ατλαντίς πραγματοποίησε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στην Α' Κατηγορία.

Η ομάδα του Γ. Τσούνη πέρασε νικηφόρα από τα Γλυκά Νερά, καθώς επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας, που από την πλευρά της νιώθει την πίεση των ομάδων που ακολουθούν στις χαμηλότερες θέσεις της κατάταξης να εντείνεται.

Ένα γκολ που σημειώθηκε στο 65ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει στους φιλοξενούμενους τους τρεις βαθμούς. Ο Γ. Καρακώστας εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, υπήρξε αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Αναστασίου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Έκτοτε, οι παίκτες της Ατλαντίδας έκλεισαν τους χώρους και διαφύλαξαν με επιτυχία το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Λάμπρου, Κακάνης-Ξουρίδας

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Άρης Κίτσιος): Λουκάς, Τζίτζης (76' Χριστοδούλου), Καλουτσάς, Μπέλμπας, Μπενέκος, Νάνος (63' Βλάχος), Θ. Αργυρόπουλος (63' Χωριανόπουλος), Βιταλιώτης, Μπαμπαλούκας, Βασιλόπουλος, Φ. Αργυρόπουλος (76' Τραγανός)

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Χαραλαμπίδης, Ι. Μπαλάσκας, Α. Καρακώστας, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Καγιάς, Σιούτης (90' Παπαδονυσίου), Σπ. Μπαλάσκας (60' Πλατσατούρας), Αδαμίδης, Γ. Καρακώστας, Μπουρμπούλης (78' Κιούρκος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35