social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνος στην κορυφή ο Αστέρας Βάρης (3-0 τον Παλληνιακό)!

Μόνος στην κορυφή ο Αστέρας Βάρης (3-0 τον Παλληνιακό)!

Αποδέχθηκε με... χαρά το «δώρο» του ΑΟ Άρτεμις από την Κερατέα ο Αστέρας Βάρης και, πλέον, βρίσκεται να οδηγεί μόνος του την κούρσα στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, μόλις δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε!

Τέσσερις ημέρες μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου, η ομάδα του Γ. Καβάση τα πήγε περίφημα και απέναντι στον Παλληνιακό, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0, ξεφεύγοντας στο +3 στην κορυφή της κατάταξης!

Όλη η ιστορία του αγώνα στο στάδιο «Κωνσταντίνος Μπαγλατζής» γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι κυανόλευκοι είχαν τρία γκολ και ένα χαμένο πέναλτι. Στο 16ο λεπτό ο Μπελαβράκης πραγματοποίησε όμορφη ατομική προσπάθεια και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), στο 27' ο Χριστίνης με σουτ από θέση εκτός περιοχής πέτυχε το 2-0 και στο 42' ο Καλλιμάνης σκόραρε, επίσης με σουτ εκτός περιοχής, για το 3-0. Δύο λεπτά μετά (44') ο Μπελαβράκης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του γκολκίπερ Κύρκου, όμως ο Ντούλιας αστόχησε από την άσπρη βούλα, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Αξιοσημείωτο είναι πως ο βραχύσωμος άσος δεν βρίσκει στόχο σε πέναλτι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού είχε προηγηθεί η αποτυχημένη προσπάθειά του και στον πρόσφατο επαναληπτικό αγώνα με τη Μαρκό.

Διαιτητές: Φωστέρης, Ξουρίδας-Αλεξοπούλου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης (23' λ.τρ. Μουλιανάκης), Δημητρόπουλος (65' Κοφσανίδης), Γκέργκη, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Χριστίνης, Ντιαγνέ, Καλλιμάνης (61' Μπεχάρι), Ντούλιας (61' Νιούμαν), Μπελαβράκης (46' Ερρίκος)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Κύρκος, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης, Ελ Γκαμάλ, Τσάμης (46' Μασκάι), Αργυρίου, Κούσης (68' Μπίμπας), Βιδάλης (68' Σταμούλης), Παναγιώτου, Βουτσιώτης (46' Ντονικιάν), Καραγεώργος (68' Σταμούλης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35