social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστοφιλέας: Έχουμε δείξει ποια είναι και τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας

Χριστοφιλέας: Έχουμε δείξει ποια είναι και τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας

Στο ένα από τα ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής την περασμένη Κυριακή (6/2) ο Παλληνιακός συνέτριψε με 4-0 τον Αχαρναϊκό και ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας δεν θα μπορούσε να μην νιώθει περιχαρής από αυτό!

Μιλώντας στο Soccerlive, ο νεαρός προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία των ποδοσφαιριστών, υπογραμμίζοντας για ακόμα μία φορά την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του. «Ήταν ένα ντέρμπι με μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Το σκορ, ωστόσο, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για... κριτικές! Ούτε εμείς δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να πάρει το σκορ τέτοια έκταση! Χαίρομαι πάρα πολύ για τη νίκη της ομάδας μου» σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων και πρόσθεσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, που έδειξαν αυτό το πρόσωπο και έβγαλαν αυτή την ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε δείξει ποια είναι και τι μπορεί να κάνει η ομάδα μας και έτσι θα συνεχίσουμε».

Στη συνέχεια, ο Π. Χριστοφιλέας έπλεξε το εγκώμιο του συναδέλφου του, Μάκη Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Αχαρναϊκού μετά το τέλος του αγώνα. «Ένα πράγμα που με χαροποιεί στη δουλειά μου, είναι ότι έχω να αντιμετωπίσω προπονητές σαν τον Μάκη τον Παπαδόπουλο. Από την άλλη, είναι στενάχωρο ότι ένας τέτοιος άνθρωπος και προπονητής, δεν θα είναι μέχρι το τέλος στην προσπάθειά του. Είναι ένας από τους πιο ντόμπρους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35