social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικός ο Αχαρναϊκός, κατέβαλε τον Αήττητο Σπάτων (2-1)

Αποφασιστικός ο Αχαρναϊκός, κατέβαλε τον Αήττητο Σπάτων (2-1)

Κατάθεση ψυχής έκαναν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού και πρόσθεσαν άλλο ένα «τρίποντο» στο ενεργητικό τους.

Σε παιχνίδι με δραματικό φινάλε, οι πράσινοι του Μενιδίου κατέβαλαν με 2-1 τον Αήττητο Σπάτων και ανέβηκαν την τρίτη θέση της κατάταξης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο καταγράφηκαν από ένα δοκάρι σε κάθε ομάδα, σε πλασέ του Χοτζάι στο 15' και σε σουτ εκτός περιοχής του Βλαχίδη στο 45', οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 73' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάναλη (1-0). Τρία λεπτά μετά (76') ο Καραγιάννης εκμεταλλεύθηκε λάθος του γκολκίπερ Μπονατάκη και έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία για το 1-1, όμως οι Μενιδιάτες είχαν άλλη μία λέξη να πουν και το έκαναν με τον Λύγκο! Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μάναλη που σταμάτησε στο δοκάρι, ο έμπειρος φορ κινήθηκε στην πορεία της μπάλας στην επαναφορά και την προώθησε στα δίχτυα για το 2-1 μέσα σε αποθέωση!

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Δ. Τζαφόλιας-Παπαδιώτης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Μπριάνας): Μπονατάκης, Σταύρου, Γκούφας, Αγοραστός, Αμπάρα, Καρμοίρης (56' Αποστόλου), Στραβομύτης (56' Αντωνόπουλος), Μεϊρέλες, Λύγκος, Μάναλης, Βλαχίδης (82' Τσιμπουρλάς)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Καρατζάς): Παναγόπουλος, Α. Παλυβός, Παναγιώτου, Κράμπης, Μουρούτης, Καραγιάννης, Κ. Παλυβός (58' Αβντίου), Κλωνάρης, Κοβάνης, Χοτζάι, Ζέκιο (68' Σπανός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35