social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εξαιρετική η -αήττητη το 2024- Άνοιξη!

Εξαιρετική η -αήττητη το 2024- Άνοιξη!

Τα... φώτα της δημοσιότητας στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ πέφτουν κατά κύριο λόγο πάνω στις πρώτες θέσεις, όπου ο Κεραυνός Κερατέας οδηγεί την κούρσα και ο Αχαρναϊκός με τον Σαρωνικό Αναβύσσου φιλοδοξούν να του πάρουν τα ηνία.

Ακριβώς πιο πίσω στη βαθμολογία, ωστόσο, υπάρχει μία ομάδα που εξελίσσεται σε ευχάριστη έκπληξη και κερδίζει τον θαυμασμό του φίλαθλου κοινού! Η νεοφώτιστη Άνοιξη παραμένει αήττητη μέσα στο 2024, μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, η υπέροχη ομάδα του Π. Γιαννενάκη θα συμπληρώσει δίμηνο με αήττητο σερί, αφού η τελευταία της ήττα καταγράφηκε στις 9 Δεκεμβρίου και σημειώθηκε στο Κορωπί.

Το περασμένο Σάββατο (3/2), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, οι πράσινοι πέρασαν με εντυπωσιακό τρόπο από το γήπεδο του Γέρακα, όπου επιβλήθηκαν με 4-0 του ΑΟ Ατλαντίς! Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ι. Μπουγιούκας άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), στο 39' ο ίδιος παίκτης με πλασέ από σέντρα του Παπιδάκη σημείωσε το 0-2 και στο 45' ο Κακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με γκολ από κόρνερ. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 83' ο Παπιδάκης με πλασέ από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Αρφάνης, Τσιμενίδης-Κουτζιακουτζίδης

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Κιούρκος, Α. Καρακώστας, Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης (55' Παπαδιονυσίου), Καγιάς, Σιούτης, Αναστασίου, Αδαμίδης, Γ. Καρακώστας (72' Φωτούχος), Μπουρμπούλης

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσάκης, Β. Μπουγιούκας, Τορλαχίδης, Καλημέρης, Μάναλης, Χρονακόπουλος, Βουγιουκλίδης (60' Δογάνης), Οσμενάι, Ι. Μπουγιούκας (79' Ανδρινόπουλος), Παπιδάκης (87' Μελαδάκης), Κακός (79' Καμπάς).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35