social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσούνης: Το κυριότερο κίνητρό μας είναι η αξιοπρέπειά μας

Τσούνης: Το κυριότερο κίνητρό μας είναι η αξιοπρέπειά μας

Με δεδομένο ότι αυτό το σαββατοκύριακο ο Αστέρας Βάρης παίρνει στα... χαρτιά το «τρίποντο» από το παιχνίδι με τον ΑΟ Σταμάτας, τα... φώτα για την 31η αγωνιστική πέφτουν αποκλειστικά στην αναμέτρηση που θα γίνει στο γήπεδο Γέρακα σήμερα (8/4) το απόγευμα.

Εκεί, ο έτερος πρωτοπόρος της Α' ΕΠΣΑΝΑ, Κεραυνός Κερατέας, θα προσπαθήσει να πάρει τους βαθμούς της νίκης απέναντι στον ανταγωνιστικό ΑΟ Ατλαντίς, που έχει ως ισχυρότερο κίνητρό του την αξιοπρέπειά του, όπως επισήμανε στο Soccerlive ο προπονητής του, Γιώργος Τσούνης.

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του ομίλου μαζί με τον Αστέρα Βάρης. Από την πλευρά μας, σαν ομάδα, σαν τιμ και σαν διοίκηση, έχουμε πει ότι 'χτυπάμε' όλα τα παιχνίδια. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας! Γνωρίζουμε, βέβαια, τις δυσκολίες του παιχνιδιού και πόσο καλή ομάδα είναι ο Κεραυνός Κερατέας, όμως θα παίξουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, παρότι έχουμε κάποιες απουσίες λόγω ιώσεων» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να αποκριθεί μετά από ερώτηση για το αν το νικηφόρο σερί του αντιπάλου αποτελεί κίνητρο για την ομάδα του: «Το κυριότερο κίνητρο για εμάς είναι να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας! Αυτό έχουμε συζητήσει και με τη διοίκηση, ότι παίζουμε για την αξιοπρέπειά μας. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας και να τον ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει τον δει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35