social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τα Σπάτα ο Αχαρναϊκός (0-1)

Πέρασε από τα Σπάτα ο Αχαρναϊκός (0-1)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη μακριά από την έδρα του πέτυχε ο Αχαρναϊκός, παραμένοντας σε απόσταση τεσσάρων βαθμών στην τρίτη θέση από τον Σαρωνικό Αναβύσσου.

Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα του Μενιδίου πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Σπάτων, όπου επικράτησε με 1-0 του Αήττητου, σε αναμέτρηση μεταξύ ομάδων με σπουδαία ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο 21ο λεπτό ο Καρμοίρης πέτυχε με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Μάναλη το γκολ που έμελλε να καθορίσει την τύχη του αγώνα (0-1). Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μουρούτη με δεύτερη κίτρινη στο 90ο λεπτό.

Διαιτητές: Φωστέρης, Παντελίδου-Β. Τζαφόλιας

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Μάκης Παπαδόπουλος): Παναγόπουλος (46' Κότσαρης), Μιλάι (38' Χοτζάι), Παναγιώτου (76' Αβντίου), Μουρούτης, Νταϊφώτης, Κράμπης, Σπανός, Ιωαννίδης, Κοβάνης, Ζιβάνοβιτς (46' Νίκας), Κολονέρος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Γκούφας, Μάναλης, Βασιλείου, Ηρακλής (50' λ.τρ. Μόττα), Παπαδόπουλος, Τσιμπουρλάς (77' Καλτσάς), Καρμοίρης, Ντιαττά, Μανωλιάς (85' Ταμπάκης), Βλαχίδης (85' Μανουσάκης)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35