social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξεμπέρδεψε» με τη σωτηρία η Τριγλία Ραφήνας

«Ξεμπέρδεψε» με τη σωτηρία η Τριγλία Ραφήνας

Χωρίς άγχος θα πάει στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ η Τριγλία Ραφήνας.

Η ομάδα το Βλ. Χατζηαναστασίου πήρε το «τρίποντο» απέναντι στον Άρη Βούλας, στην αναμέτρησή τους για την 29η αγωνιστική, επικράτησε με 1-0 και «κλείδωσε» τη σωτηρία της.

Στο γήπεδο «Π. Σκούφος» η Τριγλία αιφνιδίασε τον αντίπαλό της και πήρε το προβάδισμα με γκολ από τα... αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Κουμουτσέας με σουτ εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 35' ο Γιαννής αστόχησε από θέση τετ α τετ με τον Αγγελόπουλο, στο 55' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Πράπα και στο 65' είχαν καλή ευκαιρία με τον Ψαρρή για ένα δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη στιγμή τους για την ισοφάριση στο 90', όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από την κεφαλιά του Σένε.

Διαιτητές: Σταύρου, Κωστάκης-Αλεξόπουλος

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Αγγελόπουλος, Λυκουρόπουλος, Παπαδόπουλος, Ντέντια, Κουμουτσέας, Σταυρίδης, Χρηστακίδης (78' Μπακόπουλος), Μπανιάς, Μανωλιάς (69' Άλλκια), Πράπας, Κουσούλης (54' Ψαρρής)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Γκιούρα, Αλίκα (73' Μπέλι), Νεστερένκο (73' Χατζής), Μαούνης, Λίτσι (60' Λάσκος), Τσαγκάρης (60' Στακάι), Ιατρού, Σένε, Ζαφειρόπουλος, Γιαννής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35