social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζουμπουρλής: «Με τις προσθήκες που θα γίνουν η ποιότητα μας σαν σύνολο θα ανέβει»

Ζουμπουρλής: «Με τις προσθήκες που θα γίνουν η ποιότητα μας σαν σύνολο θα ανέβει»

Την προσεχή Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο Σαρωνικό Αναβύσσου μετά το τετραήμερο ρεπό που έχει δοθεί από το τεχνικό επιτελείο.

Ο Γιώργος Παπακωστούλης θα έχει την ευκαιρία να ξαναδει τους ποδοσφαιριστές του μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ενώ, το διήμερο (30,31/12) θα δοθεί νέο ρεπό ώστε οι παίκτες να περάσουν με τις οικογένειες τους το διήμερο της Πρωτοχρονιάς.

Στις τάξεις του συλλόγου το κλίμα είναι εξαιρετικό καθώς η ομάδα βρίσκεται στην 2η θέση της Α' ΕΠΣΑΝΑ πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βάρης, ενώ, με τις εμφανίσεις της δείχνει να ανταποκρίνεται στο πλάνο.

Μάλιστα, όπως μας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Μίλτος Ζουμπουρλής, θα γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ώστε η ομάδα να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, το σχόλιο του κ Ζουμπουρλή: "Δείχνουμε συνέπεια στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και αυτό μας ικανοποιεί. Είμαστε εντός πλάνου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε. Το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, ο τρόπος που εργάζεται το τεχνικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι σε υψηλό επίπεδο και γενικότερα δείχνουμε ότι κάθε χρονιά που περνάει βελτιωνόμαστε σαν οργανισμός. Στην μεταγραφική περίοδο θα γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες που θα μας δώσουν ακόμη περισσότερο βάθος και ποιότητα ώστε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουμε. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, τους παράγοντες και γενικότερα στο φάσμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καλή χρονιά". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35