social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΟ Κορωπί 1903: Κάτσικας ο εκλεκτός!

ΠΑΟ Κορωπί 1903: Κάτσικας ο εκλεκτός!

Έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής επέλεξε η διοίκηση του ΠΑΟ Κορωπί 1903 προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Κάτσικα, ο οποίος μετά τις πολυετείς θητείες του σε Άρη Βούλας και Αστέρα Βάρης, αλλά και το πρόσφατο πέρασμά του από το Καματερό, συμφώνησε να αναλάβει την καθοδήγηση των κυανόλευκων, διαδεχομένος τον Αντώνη Οικονόμου. Η ανακοίνωση του συλλόγου του Κορωπίου αναφέρει:

«Στο πρόσωπο του Μιχάλη Κάτσικα βρήκε η ομάδα μας τον αντικαταστάτη του Αντώνη Οικονόμου. Ο πολύπειρος και καταξιωμένος προπονητής είναι κάτοχος UEFA B, και έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις για να ωθήσει την ομάδα μας προς την επίτευξη των στόχων της.
Ο κ. Κάτσικας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1989 από τον Α.Ο Βουλιαγμένης(Α'Ε.Π.Σ.Α) για να μεταπηδήσει τρία χρόνια αργότερα στον Γ.Σ Άρη Βούλας(Α'Ε.Π.Σ.Α) όπου θα μείνει για μια ακόμη τριετία. Το 1995-1998 θα επιστρέψει και πάλι στην Βουλιαγμένη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να την ανακτήσει στην Α'Ε.Π.Σ.Α.
Κάποιες από τις υπόλοιπες ομάδες που έχει εργαστεί με απόλυτη επιτυχία είναι ο Α.Σ Σουρμένων καθώς και ο Α.Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε το double την σεζόν 2019-2020 και ανέβασε την ομάδα στην Γ' Εθνική.
Κατά την χρονική περίοδο 2003-2019 υπήρξε ενωσιακος προπονητής της Ε.Π.Σ Αθηνών όπου κατέκτησε τόσο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (2005-2006) όσο και διακρίσεις 2ης & 3ης θέσης πανελλαδικά τις σεζόν 2006-2007 & 2009-2010.
Τελευταίος σταθμός μέχρι και σήμερα ήταν ο Π.Α.Ο Καματερού(Β' Ε.Π.Σ.Α).
Καλωσορίζουμε τον κύριο Κάτσικα στην οικογένεια του Π.Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ - 1903 ,και του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!»


(photo: Αριστερά ο πρόεδρος του σωματείου, Σωτήρης Λέκκας, με τον νέο τεχνικό Μιχάλη Κάτσικα)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35