social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη ο... ασταμάτητος Αήττητος Σπάτων!

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη ο... ασταμάτητος Αήττητος Σπάτων!

Ούτε ο Άρης Βούλας μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία του Αήττητου Σπάτων!

Η ομάδα του Γ. Παπαϊωάννου πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, καταβάλοντας αυτή τη φορά με το εμφατικό 3-0 τον Άρη Βούλας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Έτσι, παρέμεινε στην 4η θέση της κατάταξης, ξεφεύγοντας στο +3 από τις ομάδες που ακολουθούν και διατηρώντας παράλληλα το αήττητο που «τρέχει» μέσα στο 2024!

Στο δημοτικό στάδιο Σπάτων το σκορ άνοιξε στο 29ο λεπτό ο Τσιαχματιώτης με σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ (1-0), με τους πράσινους να «καθαρίζουν» το ματς μέσα σε ένα δίλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 50' ο Λύγκος αξιοποίησε σέντρα του Σπανού και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, ενώ στο επόμενο λεπτό (51') ο Χοτζάι με πλασέ μετά από ασίστ του Σπανού ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 60' ο Λύγκος «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά, ενώ δύο δοκάρια σε μία φάση είχε ο Αήττητος στο 65', σε ισάριθμα σουτ του Χοτζάι αρχικά και του Λύγκου στη συνέχεια.

Διαιτητές: Σταύρου, Σούζας-Παντελίδου

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Καλούδης, Τσουχλαράκης (85' Γκιορντούμι), Κουβαράς (75' Σεΐτι), Μουρούτης, Τσιαχματιώτης, Καραγιάννης (68' Νταής), Παπάζογλου (75' Μιλάι), Σιάννης, Λύγκος, Σπανός, Χοτζάι (85' Γιαννάκης)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Μούκιος, Μπέλι (90' Κυριακάκος), Γούμενος, Νεστερένκο, Μαούνης, Χατζής (54' Λίτσι), Τσαγκάρης (90' Εβρά), Στακάι, Λάσκος, Ιατρού (90' Τζουρούδης), Ζαφειρόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35