social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άλμα» προς τη σωτηρία ο ΑΟ Ατλαντίς, 3-0 το Κρυονέρι

«Άλμα» προς τη σωτηρία ο ΑΟ Ατλαντίς, 3-0 το Κρυονέρι

Το πιο αποφασιστικό βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στην Α' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο ΑΟ Ατλαντίς, δείχνοντας παράλληλα πως μπορεί να διεκδικήσει υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Γ. Τσούνη επιβλήθηκε με 3-0 απέναντι στο Κρυονέρι, που από την πλευρά του βλέπει το δικό του έργο για σωτηρία να δυσκολεύει.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν έντονη δραστηριότητα και, μάλιστα, είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ. Αντ' αυτού, δέχθηκαν γκολ στο 35' με σουτ του Γ. Καρακώστα (1-0) και βρέθηκαν να κυνηγούν πριν την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έφτασαν σε άνετη επικράτηση, «κλειδώνοντας» το «τρίποντο» με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο. Στο 59' ο Αναστασίου σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ για το 2-0 και στο επόμενο λεπτό (60') ο Γ. Καρακώστας σημείωσε το 3-0 με σουτ.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Γκούβας-Κωστάκης

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Χαραλαμπίδης, Ι. Μπαλάσκας, Α. Καρακώστας (79' Δελασούδας), Γεωργακόπουλος (79' Στεφανής), Αναστασίου, Καγιάς, Σιούτης, Σπ. Μπαλάσκας, Αδαμίδης, Γ. Καρακώστας, Μπουρμπούλης

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Ιωσήπου, Νάκας, Μήτσης, Παπούκας, Τουμπανάκης, Σιατραβάνης, Χότζα (70' Τουλάκης), Διγενής, Αμπντουραχμάνι (62' Φειδαίος), Μαβίδης, Φάρκωνας (56' Τσαγδής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35