social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζεστές οι «μηχανές» στον Αχαρναϊκό, 3-0 τον Άρη Βούλας

Ζεστές οι «μηχανές» στον Αχαρναϊκό, 3-0 τον Άρη Βούλας

Άλλη μία νίκη, συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αχαρναϊκός, αποδεικνύοντας ξανά πως βρίσκεται σε φόρμα ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Μενιδίου υποδέχθηκε τον Άρη Βούλας, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα. Στο 19' ο Μάναλης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Αντωνόπουλου (1-0) και στο 42' ο Σπυρίδης αξιοποίησε σέντρα του Μανωλιά και με πλασέ σημείωσε το 2-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 51', ο Βασιλόπουλος επιχείρησε σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο υψωμένο χέρι αμυνομένου που προσπάθησε με τάκλιν να ανακόψει την πορεία της και ο Παπαδόπουλος ευστόχησε στο πέναλτι που δόθηκε για το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Τριγάζης, Τσέλιος-Σταυρόπουλος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Γκούφας, Βασιλόπουλος, Καρμοίρης, Βασιλείου (59' Μανουσάκης), Μανάλης (78' Δημακάκος), Μανωλιάς (59' Στραβομύτης), Παπαδόπουλος (78' Τσαλερίδης), Ντιαττά (68' Γεωργάκης), Αντωνόπουλος, Σπυρίδης

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Προβίδας, Ρουπάκης (80' Θεοδωρόπουλος), Γιαννόπουλος, Νεστερένκο, Λάσκος, Πατερίτσας, Καραδήμος (46' Κωστόπουλος), Φουκαράς, Βουλτσίδης, Γκιούρα, Μπρης (46' Ιατρού).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35