social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ανατροπή και... Παπιδάκη η Άνοιξη, 2-1 τον ΑΟ Άρτεμις

Με ανατροπή και... Παπιδάκη η Άνοιξη, 2-1 τον ΑΟ Άρτεμις

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ έγινε στο γήπεδο της Άνοιξης, όπου η ομώνυμη ομάδα κατάφερε με ανατροπή στο σκορ να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον μαχητικό ΑΟ Άρτεμις.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Παπιδάκης, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, υπογράφοντας την επικράτηση των πράσινων.

Στο 20ο λεπτό ο Μασκλαβάνος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με θαυμάσιο σουτ από θέση εκτός περιοχής «νίκησε» τον Μανουσάκη για το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η Άνοιξη ενέτεινε την πίεσή της και έφερε... τούμπα το ματς! Στο 70' ο Παπιδάκης πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ Ντόστη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, για να φτάσουμε στο 85' όπου ο 29χρονος φορ αξιοποίησε πάσα του Καλημέρη και με πλασέ έγραψε το 2-1!

Διαιτητές: Φωστέρης, Τσελεπίδης-Παντελίδου

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσάκης, Β. Μπουγιούκας, Δρόσος, Καλημέρης, Μάναλης, Οσμενάι, Καμπάς (46' Χρονακόπουλος), Βουγιουκλίδης (70' Γιαννακόπουλος), Ι. Μπουγιούκας, Παπιδάκης, Κακός (90' Ανδρινόπουλος)

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Ευγένιος Τσέρτος): Ντόστης, Ρούσης, Μπάκος, Διαμαντής, Σαντίκου, Κοζανίδης (70' Χότζα), Καραβατάκης (67' Λάπας), Αράπης, Μασκλαβάνος, Ράσα (87' Χαλίλι), Χοτζάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35