social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβάζει... ταχύτητα η Νέα Ιωνία, 4-1 τον ΑΟ Άρτεμις

Ανεβάζει... ταχύτητα η Νέα Ιωνία, 4-1 τον ΑΟ Άρτεμις

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Αρτέμιδος, η Νέα Ιωνία επιβλήθηκε με 4-1 του ΑΟ Άρτεμις στην πρόβα τζενεράλε της για το νέο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, που ξεκινάει το επόμενο σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Γ. Νικολαΐδη δείχνει να... πατάει γκάζι στην τελευταία στροφή της προετοιμασίας, για να μπει με φόρα στις επίσημες υποχρεώσεις. Οι κυανοκίτρινοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το... καλημέρα χάρη σε διαγώνιο σουτ του Φερναντίνιο (0-1), για να ακολουθήσει το 0-2 στο 25' από κεφαλιά του Β. Ραφτόπουλου. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για τη μείωση του σκορ, είχαν ευκαιρίες και δύο δοκάρια με τους Μασκλαβάνο και Λάπα, φτάνοντας τελικά στο 1-2 με σουτ του Μασκλαβάνου στο 55'. Στη συνέχεια η Νέα Ιωνία κυριάρχησε ξανά, φτάνοντας σε άλλα δύο γκολ. Στο 65' ο Τσαγιάννης με σουτ έκανε το 1-3 και στο 75' ο Ζοτάι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Καραογλάνης, Μπάκος (46' Δημητρίου), Ρέκα (46' Δανιήλ), Κυριάκου (60' Μπαμπαλής), Παπασωτηρίου, Κοζανίδης, Φυτιλής (60' Ρούσσης), Μασκλαβάνος (65' Καλούδης), Λάππας (46' Τσιλιάκος), Αράπης, Καραβατάκης (60' Χρήστου)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γαληνός Νικολαΐδης): Λευκόπουλος, Δ. Ραφτόπουλος, ατζηγεωργίουτ, Μαρούσης, Μπάστας, Κωνσταντίνου, Αποστόλου, Αντωνόπουλος, Β. Ραφτόπουλος, Φερναντίνιο, Ταβάρες

Στο δεύτερο Σουλελές, Τσαγιάννης, Αλέμης, Πετράς, Σταθόπουλος, Μακρής, Τζαμάι, Χετεμάι, Χριστοδουλίδης, Παπουτσής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35