social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τη λύση ο Λύγκος στον Αήττητο Σπάτων (1-0 τον ΑΟ Ατλαντίς)

Τη λύση ο Λύγκος στον Αήττητο Σπάτων (1-0 τον ΑΟ Ατλαντίς)

Ένας... γερόλυκος των γηπέδων έδωσε τη λύση στον Αήττητο Σπάτων, προκειμένου να φτάσει στη νίκη απέναντι στον ΑΟ Ατλαντίς και να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την επεισοδιακή ήττα από τον Θησέα Ν. Μάκρης.

Ο Μανώλης Λύγκος ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε στο δημοτικό στάδιο Σπάτων και έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του, η οποία επικράτησε με 1-0 για τη 10η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Ήταν το 78ο λεπτό όταν ο Κουβαράς συνδυάστηκε ωραία με τον Νταή, επιχείρησε τη σέντρα και ο 39χρονος φορ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 28ο λεπτό ο Νταής είχε δοκάρι με κεφαλιά για τους γηπεδούχους, σε ένα παιχνίδι που κατά τ' άλλα ήταν ισορροπημένο.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σούζας-Κακάνης

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Ευγένιος Τσέρτος): Καλούδης, Κουβαράς, Σερμάγιας, Μουρούτης, Τσιαχματιώτης, Τσίτσι, Μέγας (90' Αβντίου), Νταής, Λύγκος, Σεΐτι, Χοτζάι (90' Μιλάι)

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Πλατσατούρας (85' Φωτούχος), Παπαδιονυσίου (64' Κιούρκος), Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Καγιάς, Σιούτης, Φλούδας (72' Αναστασίου), Αδαμίδης, Καρακώστας, Μπουρμπούλης (85' Βουτούνας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35