social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάλι βαθμό ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (1-1 με Άνοιξη)

Πάλι βαθμό ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου (1-1 με Άνοιξη)

Ήθελε... διακαώς τη νίκη ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στην προσπάθεια που κάνει στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ για τη σωτηρία, όμως στο τέλος περιορίστηκε για ακόμη μία φορά σε ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Γ. Μαγγίνα έμεινε στο 1-1 με την Άνοιξη στο γειτονικό ντέρμπι για την 24η αγωνιστικής, με τους ερυθρόλευκους να χάνουν δύο βαθμούς από την... αγκαλιά τους ξανά στα τελευταία λεπτά!

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 20ο λεπτό, όταν από την εκτέλεση φάουλ του Παπιδάκη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως «έσκασε» στο έδαφος, με τους ανθρώπους της Άνοιξης να υποστηρίζουν πως είχε περάσει τη γραμμή της εστίας. Οι ερυθρόλευκοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 55ο λεπτό χάρη σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο γκολκίπερ Μουλάς και εκτέλεσε εύστοχα ο Ατματσίδης (1-0). Το φινάλε, ωστόσο, ήταν πάλι «πικρό» για τον Ολυμπιακό, που δέχθηκε την ισοφάριση στο 84' από κοντινό πλασέ του Ι. Μπουγιούκα μετά από σύγχυση στην άμυνα (1-1). Μάλιστα, στο 90' ο Κακός νικήθηκε από τον Νικολάου σε τετ α τετ, χάνοντας την ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Σπυρόπουλος-Αλεξοπούλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Νικολάου, Μαγκανάρης, Μπαλωμένος, Ψαρρός, Μηλιώνης, Κλωνάρης, Ντούλος, Τζήμας, Μαγγίνας, Γενούζης (81' Πανούσης), Τσώνος (46' Ατματσίδης)

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μουλάς, Τορλαχίδης (61' Κουτσουπιάς), Δρόσος (61' Β. Μπουγιούκας), Καλημέρης, Μάναλης, Χρονακόπουλος, Καμπάς (61' Γιαννακόπουλος), Οσμενάι (92' Ανδρινόπουλος), Ι. Μπουγιούκας, Παπιδάκης, Κακός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35