social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ζωγραφιά Δελαπόρτα και σούπερ Σέλβια ο Σαρωνικός 3-0 το Κορωπί

Με ζωγραφιά Δελαπόρτα και σούπερ Σέλβια ο Σαρωνικός 3-0 το Κορωπί

Μετα... το σκωτσέζικο ντουζ της προηγούμενης αγωνιστικής και την ήττα από τον Άρη Βούλας, ο Σαρωνικός Αναβύσσου επικράτησε με 3-0 του Κορωπίου και έδειξε ότι το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Η ομάδα του Λευτέρη Στρατή παρότι δεν πραγματοποίησε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι, πήρε το ζητούμενο από το ματς που ήταν η νίκη φτάνοντας τους 12 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν το μεγάλο τους αστέρι, Γιώργος Δελαπόρτας που πέτυχε ένα έξοχο γκολ δείχνοντας ότι η ποιότητα του είναι τεράστια.

Στο α μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά όμως μετά το 1-0, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και έλεγξαν το παιχνίδι, έχοντας δοκάρι στο 30' με τον Δημογιάννη.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του Λευτέρη Στρατή βοήθησαν σημαντικά αφού από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο ο Φραν Σέλβια ο Σαρωνικός πέτυχε δυο γκολ και κλείδωσε τη νίκη.

Στο 68' ο ικανότατος εξτρέμ κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ντιμιντρένκο, με τον Σέλβια λίγο αργότερα με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ να πετυχαίνει το 3-0.

Λίγο πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε γύρισμα του Μπουκουβάλα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Λευτέρης Στρατής) Ρετζέπης, Μπουκουβάλας, Πουλιάνος, Λίτσης (75' Παπαγιαννόπουλος), Ντιμιτρένκο, Μπαριτάκης, Βίλα, Γκέζος (82' Κιρτζιαλίδης), Τσούκας (46' λ.τρ. Δημητρέλης), Δημογιαννης (61' Σέλβια), Δελαπόρτας (75' Γκαβασιάδης).

ΚΟΡΩΠΙ (Δημητρης Οικονομου): Ορφανόπουλος, Βειογλου, Τρουπης, Κουρουμα, Φραγκής, Βαρδας, Τρυφιάτης, Σπυριδης, Ζιαμι, Πανοπουλος, Μαβιδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35