social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικά η Τριγλία Ραφήνας, 3-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Αποφασιστικά η Τριγλία Ραφήνας, 3-0 τον Θησέα Ν. Μάκρης

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Τριγλία Ραφήνας μετά από δύο αγωνιστικές και το έκανε με εμφατικό τρόπο!

Η ομάδα του Μ. Καβαλιέρη υποδέχθηκε στο γήπεδο «Π. Σκούφος» τον γειτονικό Θησέα Ν. Μάκρης, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0.

Λίγο πριν την ανάπαυλα οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν δύο γκολ και άλλαξαν δραστικά τις ισορροπίες ενόψει του δευτέρου μέρους. Στο 43' ο Μανωλιάς ολοκλήρωσε με άψογο τρόπο προσωπική ενέργεια και με σουτ πέτυχε το 1-0, ενώ δύο λεπτά μετά (45') ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Πράπας για το 2-0. Στο 87' ο Μυλόβας κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Πράπας για το 3-0, ενώ στο 89' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Αζάλ.

Διαιτητές: Λάμπρου, Κακάνης-Κουτζιακουτζίδης

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Αγγελόπουλος, Γκίκα, Λυκουρόπουλος, Παπαδόπουλος, Φειδαίος (82' Δελαπόρτας), Σταυρίδης (88' Μπακόπουλος), Μανωλιάς (82' Κουμουτσέας), Ψαρρής, Μπανιάς, Ζαφειρόπουλος (77' Μυλόβας), Πράπας (88' Δαμκαλής)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Μηναδάκης (80' Ραπτογιάννης), Ντολλάνι (54' Βασιλάρας), Αζάλ, Χατζόπουλος, Μ. Τσέλιος (80' Ανδριάς), Κ. Τσέλιος, Μαστρογιαννούδης (69' Καχόπουλος), Κότσι, Νικηφοράκης, Ζέκιο (69' Μαγγίνας).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35