social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Είχε «κέφια» η Τριγλία Ραφήνας, 3-0 τα Γλυκά Νερά

Είχε «κέφια» η Τριγλία Ραφήνας, 3-0 τα Γλυκά Νερά

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε η Τριγλία Ραφήνας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Παρά την έντονη βροχόπτωση που σε κάποιες περιπτώσεις λίγο έλειψε να μετατραπεί σε χαλάζι, οι κιτρινόμαυροι έφτασαν σε άνετη επικράτηση με σκορ 3-0 απέναντι στα Γλυκά Νερά. Στο 24ο λεπτό ο Ψαρρής έβγαλε εξαιρετική κάθεση πάσα στον Πράπα και εκείνος με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), με τους γηπεδούχους να βρίσκουν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και να δίνουν διαστάσεις στη νίκη τους. Στο 67' ο Δελαπόρτας πραγματοποίησε όμορφη προσωπική ενέργεια και με πλασέ έγραψε το 2-0, ενώ στο 85' ο Ευ. Παπαδόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τσιμενίδης-Μακρής

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Μιχάλης Καβαλιέρης): Μπακόλας, Δελαπόρτας, Μπακόπουλος (85' Αγγελόπουλος), Ντέντια, Ελ. Παπαδόπουλος, Δαμκαλής, Λυκουρόπουλος, Ψαρρής, Μπανιάς, Μανωλιάς (70' Σεχιτάι), Πράπας (82' Ευ. Παπαδόπουλος)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Άρης Κιτσος): Νάκου, Χριστοδούλου, Αργυρόπουλος (77' Φυτιλής), Μπέλμπας, Μπενέκος, Νάνος (75' Χωριανόπουλος), Τραγανός, Βιταλιώτης, Δρούγκας, Βασιλόπουλος, Βλάχος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35