social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έλαμψε» ο Αστέρας Βάρης, 5-0 τα Γλυκά Νερά

«Έλαμψε» ο Αστέρας Βάρης, 5-0 τα Γλυκά Νερά

«Φουριόζος» μπήκε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ ο Αστέρας Βάρης, καθώς πέτυχε μία ευρεία νίκη.

Η ομάδα του Γ. Καβάση επιβλήθηκε με 5-0 απέναντι στα Γλυκά Νερά, προσφέροντας ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς από το δημοτικό στάδιο Βάρης. Μόλις στο 15' ο Καλλιμάνης διεκδίκησε την μπάλα από την κάθετη πάσα του Μάγγου, αναγκάζοντας τον Χριστοδούλου να σκοράρει στην εστία της ομάδας του για το 1-0. Στο 26' ο Ερίκος εκτέλεσε φάουλ και ο Μάγγος με κεφαλιά έγραψε το 2-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Καλλιμάνης πλάσαρε όμορφα, αξιοποιώντας την ασίστ του Νιούμαν για το 3-0. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν το 4-0 από το σουτ του Δημητρόπουλου στο 43', για να διαμορφωθεί το τελικό 5-0 από το πλασέ του Μπελαβράκη στο 77' έπειτα από ασίστ του Καλλιμάνη.

Διαιτητές: Δραγάτης, Γουρνιάς-Τσελεπίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργης Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Αγγελίδης (71' Κοφσανίδης), Μεϊμάρογλου, Ντιαγνέ, Μάγγος (60' Νικολακόπουλος), Ερρίκος (71' Μπάκας), Χριστίνης, Καλλιμάνης (77' Ντούλιας), Νιούμαν (60' Γκέργκη), Μπελαβράκης

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Ηλίας Τριανταφύλλου): Γερόλυμος, Χριστοδούλου, Ψαρρός, Μπέλμπας, Μπενέκος, Βάρδας (46' Φενερίδης), Κότσι (46' Αργυρόπουλος), Βιταλιώτης, Στίσι (46' Τραγανός), Βασιλόπουλος, Βλάχος (67' Λουλάι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35