social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύτιμη νίκη ο ΑΟ Άρτεμις, 4-3 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Πολύτιμη νίκη ο ΑΟ Άρτεμις, 4-3 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Θέση στην πρώτη πεντάδα έπιασε ο ΑΟ Άρτεμις στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ, υπενθυμίζοντας και τη δική του υποψηφιότητα σε εκείνες για τη συμμετοχή στα πλέι οφ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λούτσας κατέβαλε με 4-3 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, παρότι βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο! Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σαλαπάτας έκανε το 0-1, με τον Στάμο να γράφει το 0-2 στο 33ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (42') ο Ράσα μείωσε με σουτ μετά από σέντρα του Μασκλαβάνου (1-2), με τον τελευταίο να παίρνει την σκυτάλη και να ισοφαρίζει στο 54ο λεπτό, κλέβοντας την μπάλα και πλασάροντας εύστοχα (2-2). Τέσσερα λεπτά μετά ο Ράσα με σουτ έφερε την απόλυτη ανατροπή (3-2), ο Κιρτζιαλίδης ισοφάρισε για τους ερυθρόλευκους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (3-3) στο 65ο λεπτό και δύο λεπτά μετά (67') πάλι ο Μασκλαβάνος, από την άσπρη βούλα κι εκείνος, μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ράσα για το τελικό 4-3!

Διαιτητές: Δραγάτης, Καραθανάσης-Κουτζιακουτζίδης

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Γιάννης Φύτιλης): Καραογλάνης, Μπουλούμπασης (81' Αγγελακόπουλος), Καζάλας, Τασσόπουλος, Θεοχάρης, Λ. Φύτιλης, Μ. Φύτιλης (85' Μοιρασγεντής), Τσέπας, Μασκλαβάνος, Ράσα, Κοζανίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Ιωσήπου, Ζαχαράκης, Γιαννακόπουλος (89' Λαπούση), Μεταλλινός, Ζώνας, Κολιμάτσης, Κιρτζιαλίδης, Σαλαπάτας (54' Βασίλης), Μαγγίνας, Στάμος, Σεΐτι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35