social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανη ανατροπή ο Θησέας Ν. Μάκρης, 3-2 από 0-2 τον Αήττητο Σπάτων στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Απίθανη ανατροπή ο Θησέας Ν. Μάκρης, 3-2 από 0-2 τον Αήττητο Σπάτων στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Παιχνίδι που τα είχε... όλα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (11/11) στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, όπου ο Θησέας Ν. Μάκρης πραγματοποίησε μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Αήττητο Σπάτων και έφτασε σε σπουδαία νίκη με σκορ 3-2!

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό ματς, το οποίο είχε γκολ, δοκάρια, πέναλτι, αποβολές και πολλά νεύρα στο φινάλε του! Πολλά, άλλωστε, ήταν τα παράπονα που εξέφρασαν οι άνθρωποι του Αήττητου για τη διαιτησία του Κατσίνη και για μία σειρά αποφάσεών του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 29ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Μέγα μετά από σέντρα του Σεΐτι (0-1), με τους γηπεδούχους να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 47ο λεπτό ο Βασιλάρας κέρδισε πέναλτι από τον Τσουχλαράκη, ο οποίος μάλιστα είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ωστόσο, στην εκτέλεση του πέναλτι (48') ο Κότσι νικήθηκε από τον Καλούδη, που διαφύλαξε το προβάδισμα της ομάδας του. Εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, οι παίκτες του Θησέα πίεσαν ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα, έχοντας ευκαιρίες για γκολ, μεταξύ των οποίων ένα δοκάρι σε σουτ του Κ. Τσέλιου στο 65'. Αντ' αυτού, σε μία εκτέλεση κόρνερ στο 74' ο Αήττητος βρήκε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Νταή, «παγώνοντας» εκ νέου το γήπεδο της Αγ. Μαρίνας (0-2)!

Παρά το νέο σοκ οι γηπεδούχοι δεν τα... παράτησαν, αντιθέτως έψαξαν τον τρόπο να μπουν ξανά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να μειώσουν στο 81' σε 1-2 με κεφαλιά του Αζάλ. Τρία λεπτά μετά (84') ήρθε η ισοφάριση με πλασέ του Κ. Τσέλιου και το ματς πήρε... φωτιά (2-2)! Μάλιστα, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θησέας έφτασε στην ολική ανατροπή, με τον Ντολλάνι να σεντράρει και τον Χατζόπουλο να σκοράρει με κεφαλιά για το 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν έντονα παράπονα και φραστική επίθεση προς το πρόσωπο του διαιτητή Κατσίνη, ο οποίος απέβαλε για εξύβριση προς το πρόσωπό του τον πρόεδρο Διαγγελάκη, τον ποδοσφαιριστή Καραγιάννη και τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Κονόμι.

Διαιτητές: Κατσίνης, Γκούβας-Ν. Τσέλιος

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσούλης, Βεϊζάι (46' Ντολλάνι), Μηναδάκης, Χατζόπουλος, Αζάλ, Μ. Τσέλιος (19' λ.τρ. Νικηφοράκης), Κ. Τσέλιος, Βασιλάρας (80' Ανδριάς), Κότσι, Μαστρογιαννούδης, Ζέκιο (70' Μαγγίνας)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Ευγένιος Τσέρτος): Καλούδης, Τσουχλαράκης, Κουβαράς, Μουρούτης, Νταής, Καραγιάννης, Μέγας (71' Αβντίου), Τσιαχματιώτης, Λύγκος (82' Μιλάι), Σεΐτι, Χοτζάι (56' Σερμάγιας)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35