social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά δεύτερος ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Σταθερά δεύτερος ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Από την ημέρα που ανέβηκε στη δεύτερη θέση ο Σαρωνικός Αναβύσσου δεν... λέει να την αποχωριστεί!

Η ομάδα του Δ. Τερεζόπουλου πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της, αυτή τη φορά με 3-0 απέναντι στον ΑΟ Άρτεμις, και παρέμεινε στο +1 από τον Αχαρναϊκού, στην κούρσα του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στο γήπεδο Αναβύσσου ο Σαρωνικός προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με θαυμάσιο γκολ που σημείωσε ο Τσιώτας με σλάλομ και πλασέ (1-0). Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν και δοκάρι στο 52' με πλασέ του Ράσα από κοντά, όμως στο 75' τα όνειρά τους για θετικό αποτέλεσμα «έσβησαν» εξαιτίας ενός καταπληκτικού γκολ. Ο Σέλβια εξαπέλυσε έναν αριστερό «κεραυνό» από τα 35 μέτρα, αφήνοντας... άναυδο τον γκολκίπερ Ντόστη για το 2-0. Τρία λεπτά μετά ο Μασκλαβάνος είχε με πλασέ νέο δοκάρι για την ομάδα του Χρ. Μουλλάκη και στο 87' ο Λογοθέτης υπέγραψε το τελικό 3-0 με προσωπική ενέργεια και πλασέ.

Διαιτητές: Πανούτσος, Γκούβας-Αλεξοπούλου

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπονατάκης, Βλάχος, Λογοθέτης (88' Δέντσας), Ντμιτρένκο, Παπαγιανόπουλος, Μπαριτάκης (88' Κουνόπουλος), Σέλβια (88' Τάκης), Τσιώτας (71' Λίτσης), Γκαβασιάδης, Δημογιάννης (90' Παπαδόπουλος), Τσούκας

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Ντόστης, Μπάκος (54' Χαλίλι), Δανιήλ, Διαμαντής, Σαντίκου, Ρούσης (69' Ζέκιος), Χοτζάι (46' Ράσα), Κοζανίδης, Καραβατάκης (69' Τσιλιάκος), Αράπης, Μασκλαβάνος.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35