social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑΝΑ: Μια... ανάσα από τη στέψη ο Κεραυνός Κερατέας!

Α' ΕΠΣΑΝΑ: Μια... ανάσα από τη στέψη ο Κεραυνός Κερατέας!

Αυτό τον τίτλο ο Κεραυνός Κερατέας δεν τον χάνει με... τίποτα!

Οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα του Λ. Καραδήμου βρίσκεται στο +9 από τους διώκτες της, χωρίς μάλιστα να καλείται να συναντήσει κάποιον από αυτούς στη... διαδρομή που απομένει. Για την 22η αγωνιστική οι κυανόλευκοι έφτασαν σε άλλο ένα «τρίποντο», αυτή τη φορά με σκορ 2-0 απέναντι στον Θησέα Ν. Μάκρης, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο εικοσάλεπτο.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Κυριαζής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, σε μία φάση όπου η μπάλα άλλαξε πορεία σε σώμα αμυνομένου και κατέληξε στα δίχτυα (1-0), ενώ οκτώ λεπτά μετά (18') ο Τζάκσον εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-0. Έκτοτε, ο Κεραυνός διαχειρίστηκε με άνεση το παιχνίδι, είχε κάποιες στιγμές για να διευρύνει την επικράτησή του, ωστόσο το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Παπαδιώτης-Μακρής

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης (55' Πιέτρης), Δαρδαμάνης, Μπουγιούκος (75' Καπαματζιάν), Ρέτζο, Ν. Βαγγέλη, Σούλτσε, Κυριαζής, Σαχσανίδης (75' Τραγουστής), Μαγγανάς, Τζάκσον (75' Π. Βαγγελή)

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Γιάννης Τσέλιος): Κατσιούλης, Βεϊζάι (46' Παυλάκης), Αρβανιτίδης, Βασιλάρας, Κάαν (65' Μαγγίνας), Μ. Τσέλιος, Καχόπουλος (80' Μιχαηλίδης), Νικηφοράκης, Ζέκιο (80' Σιδέρης), Τρίμης, Ανδριάς (25' λ.τρ. Κότσι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35