social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΑΟ Ατλαντίς

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο ΑΟ Ατλαντίς

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΑΟ Ατλαντίς, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της κατάταξης στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Για την 24η αγωνιστική η ομάδα του Γ. Τσούνη επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Άρτεμις, που από την πλευρά του βλέπει τον κίνδυνο του υποβιβασμού να μεγαλώνει.

Στο γήπεδο του Γέρακα οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές για να προηγηθούν στο πρώτο ημίωρο, με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους στη συνέχεια και να προαλείφουν το έδαφος για την επικράτηση. Έτσι, στο 58ο λεπτό ο Σιούτης βρήκε δίχτυα με σουτ και έγραψε το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΟ Ατλαντίς «έπιασε» την Άνοιξη στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος-Παπαδιώτης

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Χαραλαμπίδης, Ι. Μπαλάσκας, Α. Καρακώστας, Κιούρκος, Αναστασίου, Κάγιας, Σιούτης (86' Σωτηριάδης), Σπ. Μπαλάσκας (59' Πλατσατούρας (75' Στεφανής)), Αδαμίδης, Γ. Καρακώστας, Μπουρμπούλης (86' Παπαδιονυσίου)

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Ντόστης, Μπάκος (86' Ζέκιος), Δανιήλ, Διαμαντής, Ρούσης (64' Τσιλιάκος), Ράσα (64' Σαντίκου), Αράπης, Κοζανίδης (70' Καραβατάκης), Χαλίλι (70' Χότζα), Μασκλαβάνος, Χοτζάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35