social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστια νίκη ο ΑΟ Ατλαντίς, 2-1 με ανατροπή τον Σαρωνικό Αναβύσσου!

Τεράστια νίκη ο ΑΟ Ατλαντίς, 2-1 με ανατροπή τον Σαρωνικό Αναβύσσου!

Κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ ο ΑΟ Ατλαντίς πέτυχε σπουδαία νίκη και το έκανε με ανατροπή!

Η ομάδα του Γ. Τσούνη επικράτησε με 2-1 του Σαρωνικού Αναβύσσου στο γήπεδο του Γέρακα, σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδανικά στο ματς, καθώς πέτυχαν να προηγηθούν μόλις στο 12ο λεπτό με πλασέ του Σέλβια (0-1). Μάλιστα, ο Σαρωνικός ήταν η ομάδα που είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ και να φτάσει στη νίκη. Δεν το έκανε, όμως, και στο τέλος το... πλήρωσε! Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Τσούνη έβγαλαν περίσσια ψυχικά αποθέματα και πέτυχαν μεγάλη ανατροπή με δύο γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών. Στο 75' ο Παπαδιονυσίου ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπ. Μπαλάσκα (1-1) και στο 77' ο Σιούτης υποδέχθηκε μπαλιά του Καρακώστα και με πλασέ σημείωσε το 2-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Διαιτητές: Γεωργόπουλος, Πυκνής-Παπαδιώτης

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Χαραλαμπίδης, Ι. Μπαλάσκας, Κιούρκος, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Καγιάς, Σιούτης (89' Σισμανίδης), Σπ. Μπαλάσκας (89' Στεφανής), Αδαμίδης (81' Δελασούδας), Γ. Καρακώστας, Μπουρμπούλης (72' Παπαδιονυσίου)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπονατάκης, Λογοθέτης, Ντμιτρένκο, Παπαγιανόπουλος, Μπαριτάκης, Σέλβια (85' Δέντσας), Γκέζος (58' Βίλα), Τσιώτας, Δημογιάννης, Λίτσης (81' Μοναχός), Τσούκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35