social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ η Άνοιξη, 3-2 στο Κρυονέρι

Σούπερ η Άνοιξη, 3-2 στο Κρυονέρι

Συνέχεια στη δυναμική της εκκίνηση τη φετινή σεζόν έδωσε η Άνοιξη, που δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που προ διετίας είχε πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Π. Γιαννενάκη πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Κρυονερίου, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ 3-2 ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ στο 10ο λεπτό με σουτ του Χότζα από θέση εκτός περιοχής (1-0), με τους πράσινους να φτάνουν στην ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο. Στο 17' ο Κακός ισοφάρισε με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε σε σώματα και παραπλάνησε τον γκολκίπερ Ιωσήπου (1-1), ενώ στο 40' σημειώθηκε το 1-2 με αυτογκόλ του Αλ. Παπούκα, στην προσπάθειά του να απομακρύνει μετά από σέντρα του Β. Βουγιούκα. Στο 56' ο Παπιδάκης μετέτρεψε σε γκολ πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 1-3, με το Κρυονέρι να καταφέρνει μόλις να μειώσει για το τελικό 2-3 με πέναλτι του Μαγγίνα στο 90'.

Διαιτητές: Πανούτσος, Παπαδιώτης-Σταυρόπουλος

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Ευγένιος Τσέρτος): Ιωσήπου, Καρδάσης, Γεωργίου (81' Δεγαΐτας), Αλ. Παπούκας, Τουμπανάκης, Καρκασίνας, Καραγιαννίδης (46' Ναούμ), Μαγγίνας, Αμπντουραχμάνι (85' Δημητρίου), Χότζα (85' Πολυμερόπουλος), Τσαπατσάρης (46' Τσαγδής)

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσάκης, Β. Μπουγιούκας, Βουγιουκλίδης, Καλημέρης, Παρασκευόπουλος (46' Γιαννακόπουλος), Σιατραβάνης (70' Μάνης), Κάμπας (70' Τορλαχίδης), Δρόσος, Ι. Μπουγιούκας (85' Δογάνης), Παπιδάκης, Κακός (85' Φειδαίος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35