social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Προς Μ. Τετάρτη ή Μ. Πέμπτη ο τελικός – Τα υποψήφια γήπεδα

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Προς Μ. Τετάρτη ή Μ. Πέμπτη ο τελικός – Τα υποψήφια γήπεδα

Βήμα-βήμα προχωράει η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ τον προγραμματισμό της για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου φέτος θα αναμετρηθούν η Μαρκό με τον Σαρωνικό Αναβύσσου.

Πρώτο ζητούμενο αποτελεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, με τους αρμοδίους να καταλήγουν ως πλέον πιθανές ημέρες είτε τη Μ. Τετάρτη (1/5) είτε τη Μ. Πέμπτη (2/5). Πρόθεσή τους είναι ο μεγάλος αγώνας να πραγματοποιηθεί σε μέρες που αφενός δεν θα υπάρχει φορτωμένο πρόγραμμα για τη Μαρκό, η οποία ενδεχομένως να βρίσκεται ακόμη εν μέσω της προσπάθειάς της για παραμονή στη Γ' Εθνική, αφετέρου θα υπάρχει aπόσταση από την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ και, ως εκ τούτου, στον Σαρωνικό θα έχουν προλάβει να πάρουν... ανάσες.

Όσον αφορά στα γήπεδα που θέτουν υποψηφιότητα να φιλοξενήσουν τον τελικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive πρόκειται για τα δημοτικά στάδια της Βάρης, του Κορωπίου και της Κερατέας. Σε ό,τι έχει να κάνει με την τρίτη επιλογή, θα εξαρτηθεί η δυνατότητα αυτή και από το αν θα έχει εκείνες τις μέρες ο Κεραυνός εντός έδρας υποχρέωση στα μπαράζ των Πρωταθλητών ΕΠΣ που πρόκειται να ξεκινήσουν στις 28 Απριλίου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35