social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριάμβευσε ο ΑΟ Σταμάτας, 4-1 τον Παθιακάκη!

Θριάμβευσε ο ΑΟ Σταμάτας, 4-1 τον Παθιακάκη!

Το ντέρμπι της αποφυγής των πλέι άουτ στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ εξελίχθηκε σε... περίπατο για τον ΑΟ Σταμάτας!

Η ομάδα του Γ. Σκαρπέλη επιβλήθηκε με 4-1 του ΑΟ Γ. Παθιακάκη και τον πλησίασε στους δύο βαθμούς στην 5η θέση. Μάλιστα, πέρα από τα τέσσερα γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν και τέσσερα δοκάρια με τους Παπιδάκη (2) και Οσμενάι (2)! Με το... καλημέρα (1') ο Παπιδάκης άνοιξε το σκορ με σουτ έπειτα από ασίστ του Μαντζιώρου (1-0), ωστόσο στο 30ο λεπτό ο Κωστένογλου έφερε το ματς στα ίσια με σουτ εκτός περιοχής (1-1). Σε ένα κομβικό σημείο, στο 44ο λεπτό, ο Χρυσανθόπουλος αξιοποίησε πέναλτι που κέρδισε ο Τσουρούλας και έγραψε το 2-1! Στο δεύτερο μέρος, μέσα σε ένα εικοσάλεπτο, η Σταμάτα «καθάρισε» το παιχνίδι με άλλα δύο γκολ. Στο 58ο λεπτό ο Παπιδάκης έκανε το 3-1 με σουτ και στο 65ο λεπτό ο Μαντζιώρος με πλασέ σημείωσε δεύτερο προσωπικό γκολ για το τελικό 4-1. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 62ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπουρμπούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Στάσης στο 85ο λεπτό, αντικρίζοντας κι εκείνος τη δεύτερη κίτρινη. Από την άλλη, με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν το ματς και οι γηπεδούχοι εξαιτίας της αποβολής του Σιατραβάνη στο 90ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη. Να σημειωθεί ότι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Δρόσος μετά από διεκδίκηση με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και πτώση του στα προστατευτικά σύρματα που υπάρχουν έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητές: Αρφάνης, Καραθάνασης-Κωστάκης

ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Μανουσάκης, Τορλαχίδης (70' Κοσκινάς), Πατρινός, Χρυσανθόπουλος, Τσουρούλας, Δεσύλλας (70' Μπίτζος), Μαντζιώρος, Σιατραβάνης, Οσμενάι (75' Ραφτακόπουλος), Παπιδάκης (88' Ρουκάι), Ταμπάκου (88' Χατζής)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Κεφαλάς, Στάσης, Ανεζύρης, Δρόσος (35' λ.τρ. Κούστας), Μαυρούτσικος (55' Κατσαρίδης), Αγγελίνας, Δημάτσας, Γερογιάννης, Κωστένογλου (72' Κασιόλας), Μπουρμπούλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35