social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΓΣ Καισαριανής: Έγινε το... μπαμ με Σπέτσι!

ΓΣ Καισαριανής: Έγινε το... μπαμ με Σπέτσι!

Το μπαμ.... έγινε στην Καισαριανή αφού ο τοπικός ΓΣ και η διοίκηση του δείχνουν τις διαθέσεις που έχουν ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Η νεοφώτιστη ομάδα, όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες, ετοιμάζονταν για μεγάλη μεταγραφική κίνηση και σήμερα η είδηση παίρνει σάρκα και οστά.

Έτσι τη φανέλα της ομάδας θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Άγγελος Σπέτσι.

Ο σπουδαίος μέσος που διέπρεψε τα προηγούμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής των ΑΟ Υπάτου, Αίαντα Σαλαμίνας, ΑΟ Λουτρακίου και πολλών άλλων ομάδων τα βρήκε σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και έρχεται να προστεθεί στο ήδη ποιοτικό ρόστερ. 

Το δελτίο τύπου

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ Καισαριανής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο Σπέτσι. 

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 4/3/1997 στα Τίρανα και αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχοντας μάλιστα ενεργό ρόλο.

Ο δεξιοπόδαρος μέσος άνηκε στο δυναμικό του Πανκαμαριακού ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κόρινθο 2006, ΑΟ Ζευγολατιού, ΑΟ Λουτρακίου, Αίαντα Σαλαμίνας και ΑΟ Υπάτου.

Με την επίτευξη αυτής της μεταγραφής αλλά και των κινήσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην ομάδα μας, η διοίκηση δίνει το στίγμα της για τα σχέδια της. 

Άγγελε Σπέτσι καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΓΣ Καισαριανής. Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και νίκες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35