social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το... τρένο του Αστέρα Καισαριανής πέρασε και από το Περιστέρι (0-3)

Το... τρένο του Αστέρα Καισαριανής πέρασε και από το Περιστέρι (0-3)

Άνετο πέρασμα για τον Αστέρα Καισαριανής από το γήπεδο του Ηφαιστου αφού για την 17η αγωνιστική επικράτησε με 0-3 του ΑΟ Περιστερίου.

Οι παίκτες του Γιώργου Τσαμόπουλου ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να πάρου μια μεγάλη νικη που τους τονώνει τη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν στο 4' όταν η κεφαλιά του Σαπαλίδη μετά από σέντρα πέρασε άουτ.

Στο 15' η σέντρα σουτ του Γεωργακόπουλου για τον Όμιλο δεν βρήκε στόχο για να φτάσουμε στο 19' όπου ο Αστέρας άνοιξε το σκορ.

Ο Ζέλο με σέντρα στην πλάτη της άμυνας προσπάθησε να βρει τον Σαπαλίδη όμως ο Γιάννης Μπούζας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άθελα του στα δίχτυα της εστίας του Ξυδιά για το 0-1. Στο 20' ο Κύβελος έκανε το φάουλ όμως η κεφαλιά του Μιχάλη έφυγε άουτ.

Στο 22' το γυριστό σουτ του Καμινιώτη έξω από την περιοχη δεν βρήκε στόχο για να φτάσουμε στο 42 όπου ο Ραχίμ με έξυπνη εκτέλεση φάουλ πέρασε τη μπάλα κάτω από το τείχος για το 0-2. Στο 43' ο Ζέλο έκλεψε τη μπάλα από τον Καμινιώτη και έστρωσε στο Σαπαλίδη όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ. 

Στο β' μέρος ο ΑΟ Περιστερίου με το σκορ να μην είναι υπέρ του προσπάθησε όμως δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο ματς. Στο 52' ο Μιχάλης βρέθηκε στην περιοχή όμως το σουτ που έπιασε έφυγε παράλληλα άουτ. Στο 57' το κρεσέντο του Αστέρα ολοκληρώθηκε όταν ο Χασιώτης έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Σαπαλίδη και ο τελευταίος με προβολή έγραψε το τελικό 0-3. 

Στο 65' ο Μιχελής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Γεωργακόπουλου μετά το φάουλ του Καμινιώτη. Στο 74' ο Γεωρτγακόπουλος έκανε το σουτ εκτός περιοχής και ο Μιχελής έδιωξε και πάλι σε κόρνερ. Στο 76' το σουτ του Καμινιώτη πέρασε άουτ, ενώ στο 85' ο Ξυδιάς μπλόκαρε τη κεφαλιά του Μαραγκουδάκη μετά το κόρνερ του Ραχίμ. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ψαραδέλης με κεφαλιά στο 87' έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ μετά από κόρνερ.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου. 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος) Ξυδιάς, Δρουγουνάκης, Βαγγέλης, Μπούζας, Κύβελος, Κωτσοβός, Κεφαλάς (62' Τατιογλου), Δημητρίου, Μιχάλης (84' Μπεργκοβιτς), Καμινιώτης, Γεωργακόπουλος (89' Παπάς).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Μιχελής, Χασιώτης (83' λ.τρ. Μουσταφίδης), Λεβέντης, Πάλμος, Μαραγκουδάκης, Γεραγωτέλλης, Ζέλο (73' Ρεντζής), Σταμούλης, Σαπαλίδης (87΄Παπουλιας), Ραχίμ (87 Σμυρνάκης), Κραψίτης (73' Ψαραδέλης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35