social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντησε σε Αλσούπολη η Χρυσούπολη

Απάντησε σε Αλσούπολη η Χρυσούπολη

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Χρυσούπολη

Εκ μέρους του ΔΣ του Α.Ο. Χρυσούπολη 1982
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε επιτέλους ένα σωματείο το οποίο καταγγέλλει και κατακρίνει τις άθλιες συμπεριφορές στα γήπεδα και στον Αθλητισμό.
Εμείς ως διοίκηση του Α.Ο Χρυσούπολης καμία σχέση δεν έχουμε με φιλάθλους που πάνε σε κερκίδες όπου κάθονται αθλητές ακαδημιών που αναφέρονται στην ανακοίνωσή σας για να τους μάθουμε πως απευθύνεται ένας φίλαθλος σε επόπτες και παίχτες.
Εμείς ως διοίκηση του Α.Ο Χρυσούπολης ουδεμία σχέση έχουμε με άτομα και πρόσωπα που προκάλεσαν οποιαδήποτε λογομαχία και ύβρεις με τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας και ως διοίκηση είμασταν εκεί να τους απομακρύνουμε και να λήξουμε κάθε τέτοια συμπεριφορά.
Το σημαντικότερο σημείο στην ανακοίνωση των συναγωνιστών μας είναι πως αν θέλουμε όλοι μας (ως άνθρωποι των γηπέδων) να κάνουμε κάτι καλύτερο για το μέλλον του αθλήματος, των παιδιών μας και των συμπεριφορών μας, να κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας πριν σπεύσουμε να καταγγείλουμε.
Από την πλευρά μας η Διοίκηση του Α.Ο Χρυσούπολης θεωρούμε λήξαν το γεγονός και πιστεύουμε ότι κάναμε ότι ήταν δυνατόν να προφυλάξουμε τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας FC Alsoupoli 1961 - Οfficial.
Μετά τιμής
A.O ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35