social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοίνικας Περιστερίου: Ημέρες ξεκούρασης και από Δευτέρα... Focus στην Δόξα Βύρωνος

Φοίνικας Περιστερίου: Ημέρες ξεκούρασης και από Δευτέρα... Focus στην Δόξα Βύρωνος

Το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήρε ο Φοίνικας Περιστερίου στο ματς της πρεμιέρας των μπαράζ μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό για την ομάδα των δυτικών προαστίων στην προσπάθεια που κάνει για να πλασαριστεί στις πρώτες δυο θέσεις και να πάρει το εισιτήριο για την Α' ΕΠΣΑ.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την Δόξα Βυρωνος όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου το... τρένο να μπει στις ράγες και η ψυχολογία να εκτοξεφθεί ακόμη περισσότερο.

Ο προπονητής της ομάδας, Στάθης Πανακούλιας, αναγνωρίζει οτι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί σε όλη τη διαδικασία των μπαράζ απόλυτα συγκεντρωμένη και με πίστη στις δυνατότητες της προκειμένου να κάνει το βήμα παραπάνω και να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο των δευτεραθλητών του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ είναι οτι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να καταστρωθούν τα πλάνα με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Από την Μεγάλη Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άδεια λόγω των εορτών του Πάσχα ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα του Πάσχα όπου αυτόματα θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το ματς με την Δόξα.

Παράλληλα, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα στέλνει τις ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35