social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα ημιτελικά με ανατροπή η Κ14 ΕΠΣΑ, 3-1 την Αιτωλοακαρνανία!

Στα ημιτελικά με ανατροπή η Κ14 ΕΠΣΑ, 3-1 την Αιτωλοακαρνανία!

«Πλώρη» για τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής έβαλε η Κ14 της ΕΠΣ Αθηνών, που πραγματοποιεί και φέτος θαυμάσια πορεία!

Στον νοκ άουτ αγώνα που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Ιωάννη Ρηγανά για την προημιτελική φάση, η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου επικράτησε με 3-1 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 και παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης! Πλέον, η ΕΠΣΑ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στην ΕΠΣ Ηρακλείου και την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Οι Αθηναίοι είχαν μόλις στο 2ο λεπτό γκολ που πέτυχε ο Μπάκας και το οποίο δεν μέτρησε με υπόδειξη οφσάιντ, σε απόφαση που προκάλεσε έκπληξη και πολλά παράπονα. Στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, όμως στο 31ο λεπτό ο Αχουλιάς σκόραρε με πλασέ και έδειξε τον δρόμο προς τα ημιτελικά! Στο 57' ο ίδιος παίκτης είχε προσπάθεια στο δοκάρι, ενώ στο 62' η ομάδα της Αθήνας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, με τους ανθρώπους της να υποστηρίζουν ότι η μπάλα βρήκε σε απλωμένο χέρι αμυνόμενου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο «καθάρισε» ο Τσαντίλας, ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ «σφράγισε» το εισιτήριο! Στο 72' έγραψε το 1-2 με πλασέ και στο 80' διαμόρφωσε το τελικό 1-3 με προσωπική ενέργεια και πλασέ!

Διαιτητές: Πράνταλος, Καρράς-Σπυρόπουλος (Αχαΐας)

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: Σαρακασίδης, Καπελέρης (77' Αναστασάκης), Πανουργιάς, Τερζόπουλος, Ρούσσης, Μακρογαμβράκης (77' Πούπα), Μπάκας (28' λ.τρ. Μανσόλας), Μπανάκος, Αχουλιάς (73' Μηδελλιάς), Μάκος, Τσαντίλας

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35