social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από την Τερψιθέα ο Αστέρας Ζωγράφου (1-2)

Πέρασε από την Τερψιθέα ο Αστέρας Ζωγράφου (1-2)

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας Ζωγράφου και παραμένει στα υψηλά... πατώματα της κατάταξης στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Θ. Ζαμπούρα πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Τερψιθέας, όπου επικράτησε με 2-1 της τοπικής ομάδας, έπειτα από ένα εννηντάλεπτο που είχε γκολ, δοκάρια, αποβολές, σκληρές μονομαχίες και τραυματισμούς. Μέσα σε ένα τετράλεπτο στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι «έχτισαν» γερές βάσεις για την επικράτηση. Στο 33' ο Τζίγκος άνοιξε το σκορ με σουτ από θέση εκτός περιοχής μετά από ωραίο συνδυασμό (0-1), στο επόμενο λεπτό (34') ο Μπλιώνας με σουτ σημείωσε το 0-2 και στο... επόμενο λεπτό ο Α. Θερτσάι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, για να γίνει το έργο των γηπεδούχων ακόμη πιο δύσκολο! Παρ' όλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο η Τερψιθέα έβγαλε αντίδραση, μπήκε στο παιχνίδι και διεκδίκησε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 52' ο Τσαβαλιάς μείωσε με σουτ (1-2), ενώ στο 61' ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι σε σουτ! Στη συνέχεια, ο Αστέρας διαχειρίστηκε θετικά το ματς και έφτασε στο «τρίποντο».

Διαιτητές: Αρβανίτης, Τζανόγλου-Γκέτσος

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Ανδρέας Μηλιάς): Λέπουρας, Κολτσίδας (28' λ.τρ. Κοντονάσιος), Ντεντόπουλος (16' λ.τρ. Τσιρόπουλος), Σταύρου, Γραμματικόπουλος, Μήτσιος (46' Ταμποτέλης), Α. Θερτσάι, Τριάντης, Μ. Θερτσάι (65' Πορής), Τσαβαλιάς, Πορταλιός

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡ. (Θανάσης Ζαμπούρας): Σαμοΐλης, Ρουπακιάς (21' λ.τρ. Τηγανίτας), Στεργίου (46' Τούντας), Δρακάς, Καρακάσης, Πάντος, Κούρρα, Τσιάκαλος, Βραχίμη (81' Κυριαζής), Τζίγκος, Μπλιώνας (66' Λιόλιος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35