social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Σούπερ κίνηση με Τσουκαλά ο ΠΑΟ Ρουφ!

Θέμα soccerlive I Σούπερ κίνηση με Τσουκαλά ο ΠΑΟ Ρουφ!

Στη φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα οι κινήσεις που θα γίνουν από τις ομάδες την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα θα πρέπει να είναι στοχευμένες. Πάνω σε αυτό το μήκος κύματος κινείται και η διοίκηση του Θοδωρή Κουνάδη στον ΠΑΟ Ρουφ που δείχνει για ακόμη μια φορά ότι σκοπός αποτελεί η ουσία και όχι ο εντυπωσιασμός.

Έτσι μετά από προσωπικές ενέργειες του γνωστού προέδρου της ιστορικής ομάδας, την ερυθρόλευκη φανέλα θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Σωκράτης Τσουκαλάς.

Ο έμπειρος ακραίος μπακ-χαφ που άνηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα του κέντρου και αυτό που απομένουν είναι οι ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του πρώην άσο του Αχαρναϊκού στην Αούστρια. Το νέο απόκτημα του Ρουφ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7/7/1992 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο Περιστεριου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παλέρμο (Ιταλία) για ένα χρόνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Α.Ε.Κ στην οποια αγωνίστηκε για 3 χρόνια με 20 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super league. Έχει αγωνιστει με μεγάλη επιτυχία και σε ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο όπως οι Α.Σ Φωκικός,Πανσερραϊκός,Α.Ο Χαλκις,ΑΕ Σπάρτη,ΑΕ Ηρακλείου,Αστέρα Βλαχιώτη,Ασπροπυργο, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και Ολυμπιακό Λιοσίων. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35