social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριάμβευσε πάλι το Παγκράτι (3-1 τον Θρίαμβο Αθηνών)

Θριάμβευσε πάλι το Παγκράτι (3-1 τον Θρίαμβο Αθηνών)

Ούτε η διακοπή λόγω χιονιά επηρέασε την πορεία που κάνει το Παγκράτι για την άνοδο στη Β' Κατηγορία!

Η ομάδα του Ν. Ακριτίδη επικράτησε στο γήπεδο Υμηττού με 3-1 απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών, πανηγυρίζοντας τη δωδέκατη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο! Ωστόσο, η νίκη αυτή δεν ήρθε εύκολα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι γηπεδούχοι είχαν απίθανη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 72ο λεπτό όταν ο Κουλούρης πλάσαρε και ο Μηνόπουλος πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή να την απομακρύνει με τη βοήθεια του δοκαριού! Στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τρίτο τους γκολ με πλασέ του Αρσενίου και η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος! Στο 17ο λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε ανοίξει το σκορ με ατομική ενέργεια και σουτ (0-1), στο 30' ο Στεργιόπουλος με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2, ενώ στο 40' ο Κουλούρης με σουτ εκτός περιοχής μείωσε για τους γηπεδούχους (1-2). Το Παγκράτι αγωνίστηκε από το 73ο λεπτό κι έπειτα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νεζίρι με δεύτερη κίτρινη, με την αριθμητική ισορροπία να αποκαθίσταται στο 89', αφού ο γκολκίπερ Νικολόπουλος αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για... διάλογο με φιλάθλους.

Διαιτητές: Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης, Κοντογιάννης-Σιδέρης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Νίκος Παναγόπουλος): Νικολόπουλος, Σταυρουδάκης, Μπαμπανιώτης (80' Χαραλαμπόπουλος), Λίτσας (75' Κουντούλας), Δημόπουλος, Σπύρης (53' Δαμάλης), Γκιόνα, Σείριος (75' Χατζίκος), Ψαράς, Σάρρα, Κουλούρης

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαηδίτης, Μερετσόλιας, Κωνσταντινίδης (70' Κοκκινασίδης), Μηνόπουλος, Βασιλειάδης, Αδάμης, Στεργιόπουλος, Νάνος (50' Ντότσικας), Αρσενίου, Νεζίρι, Ρίζος (75' Θεοχαρόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35